Game of Chefs: Η διαγωνιζόμενη που συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία της - «Δεν μπορώ να δω την κόρη μου, γιατί είμαι τρανς»

Game of Chefs: Η διαγωνιζόμενη που συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία της - «Δεν μπορώ να δω την κόρη μου, γιατί είμαι τρανς»

Μπορεί  η Βανέσσα Βενέτη να μην πέρασε στην επόμενη φάση, όμως κέρδισε τους κριτές με τα λόγια της - Δεν έχει δει την κόρη της εδώ και τέσσερα χρόνια λόγω της ταυτότητας του φύλου της

banesa
Συγκίνησε κοινό και κριτές με την ιστορία της η διαγωνιζόμενη παίκτρια, που πέρασε χθες από το Game of Chefs.

Ο λόγος για την Βανέσσα Βενέτη, μία τρανς γυναίκα, που μπορεί να μην είναι επαγγελματίας μαγείρισσα, όμως βλέπει την μαγειρική ως μία κίνηση αγάπης προς τους αγαπημένους της.

Όπως εξομολογήθηκε στον αέρα του ΑΝΤ1, η Βανέσσα είναι ακτιβίστρια που μάχεται για τα δικαιώματα των τρανς ατόμων. Έχει μία κόρη 10 ετών, την Μελίνα, την οποία όμως δεν έχει δει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, λόγω της ταυτότητας του φύλου της.

«Ο λόγος που ήρθα εδώ είναι περισσότερο ακτιβιστικός, ήθελα να δείξω ότι ένα τρανς άτομο γνωρίζει πώς να μαγειρεύει. Έχω ένα παιδί, είναι δέκα ετών, όμως δεν μπορώ να το δω, γιατί είμαι τρανς. Την λένε Μελίνα. Τελευταία φορά που της μαγείρεψα, της έκανα μία αματριτσιάνα και μου είπε ότι ήταν τα καλύτερα μακαρόνια στον κόσμο. Ζω για εκείνη, όχι για εμένα», είπε σχετικά με την κόρη της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cecelir9or6h-st)

Στην συνέχεια μίλησε για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που έχει ένα τρανς άτομο και παραδέχτηκε ότι έχει βιώσει πολλές απορρίψεις. «Μην μιλήσω για τους εργασιακούς αποκλεισμούς σε τρανς άτομα. Πολλές φορές τα αυτονόητα, δεν είναι αυτονόητα», είπε.

Κλείσιμο
Όταν ρωτήθηκε πώς εξήγησε στην κόρη της την ταυτότητά της, η Βανέσσα απάντησε: «Της το είχα πει σαν παραμυθάκι. Σε κάποιους ανθρώπους που είναι στεναχωρημένοι, όταν έχουν γεννηθεί αγοράκια, ενώ είναι κοριτσάκια, έρχεται η νεράιδα και ρίχνει μία μαγική νεραϊδόσκονη και γίνονται σιγά σιγά κοριτσάκια. Μου είπε: καλύτερανα είμαι κοριτσάκι. Για τα παιδιά σεφ, είναι απλό. Εμείς το κάνουμε περίπλοκο».

Αν και τελικά, η διαγωνιζόμενη δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, κέρδισε και τους τρεις κριτές, ενώ ο Άγγελος Λάντος ήταν εκείνος που την αγκάλιασε και της είπε: «Δεν έχει καμία σημασία αυτό που ακούω τώρα, έχω τρελαθεί. Θα μπορούσα να σε έχω στην κουζίνα μου, χωρίς να υπάρχει καμία διαφορά. Έχουμε δύο χέρια, δύο πόδια, είμαστε το ίδιο ακριβώς και αισθάνομαι το ίδιο πράγμα μαζί σου, όπως θα αισθανόμουν με οποιονδήποτε άλλον».




Ειδήσεις σήμερα:

Ρόμπερτ Νταρστ: Στη φυλακή ο μεγιστάνας του real estate για τη δολοφονία της καλύτερής του φίλης

EUMED9: H Μεσόγειος «φλέγεται» στη σκιά της AUKUS - «Στη γειτονιά της» γυρνά η Γαλλία

Χαμός στην Αγγλία με τον Χάμιλτον: Μετά το ατύχημα στη Μόντσα εθεάθη παρέα με μοντέλο του OnlyFans
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης