Κατερίνα Γιατζόγλου για το ελληνικό #metoo: «Ήταν ένα απόστημα για χρόνια, εκτός από μία περίπτωση, τις ήξερα όλες και δεν είμαι η μόνη»

Κατερίνα Γιατζόγλου για το ελληνικό #metoo: «Ήταν ένα απόστημα για χρόνια, εκτός από μία περίπτωση, τις ήξερα όλες και δεν είμαι η μόνη»

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έγιναν γνωστά και εξήγησε τον λόγο που έχει επιλέξει να απέχει από τον χώρο του θεάτρου

giatzogloy
Η Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε για το ελληνικό #metoo και αναφέρθηκε στον λόγο που εδώ και πολλά χρόνια έχει επιλέξει να μην παραβρίσκεται στις πρεμιέρες γνωστών ηθοποιών.

Όπως εξήγησε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, γνώριζε για όλα σχεδόν τα περιστατικά, που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και επέλεξε να απομακρυνθεί από τον συγκεκριμένο κύκλο. «Υπάρχει χρόνια αυτό, ήταν ένα απόστημα, δεν ξαφνιάστηκα. Εκτός από μία περίπτωση, τις ήξερα όλες και δεν είμαι η μόνη. Όλα τα ξέραμε. Δεν πήγαινα σε πρεμιέρες και με ρωτούσαν όλοι κι εγώ απαντούσα "γιατί δεν μου πάει". Γιατί ήξερα και επειδή ήξερα, δεν γελούσα καθόλου μαζί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cec1re5tt73d-st)

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον «ρατσισμό» που επικρατεί γύρω από τις κακοποιημένες γυναίκες και στην ερώτηση που την τσαντίζει κάθε φορά που την ακούει. «Υπάρχει πάντα ένας ρατσισμός με τις κακοποιημένες γυναίκες που με θυμώνει. Αυτό το "γιατί το είπε τώρα και όχι πριν 20 χρόνια;" έχει να κάνει με τις συνθήκες. Εκείνη την εποχή μπορεί να είχε ανάγκη τα χρήματα ή την δουλειά, πάρα πολλά μπορεί», δήλωσε.

Μάλιστα, μίλησε και για τον ρατσισμό που έχει βιώσει η ίδια. «Εγώ είμαι ο ρατσισμός με πόδια, ο ρατσισμός έχει εξαντληθεί πάνω μου. Έχω στείλει σενάριο σε κανάλι και η απάντηση ήταν "αποκλείεται να το έχει γράψει αυτή, αποκλείεται να είναι δίμετρη, γυμνασμένη και να το έχει γράψει αυτό».




Ειδήσεις σήμερα

«McDreamy»... εφιάλτης: Ο «Ντέρεκ» του Grey's Anatomy «τρομοκρατούσε» τα μέλη του καστ της σειράς, ισχυρίζεται νέο βιβλίο

Αμερική: Ένας στους τρεις ασθενείς με κορωνοϊό εμφάνισε συμπτώματα Covid διαρκείας

Καιρός: 37άρια μέσα στην «καρδιά» του Σεπτέμβρη - Θερμοκρασίες για παραλίες το Σαββατοκύριακο - Δείτε χάρτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης