Χωριστούς δρόμους στην ζωή τους διάλεξαν να τραβήξουν ηΑλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Σωτήρης Χατζάκης.
Μετά από δύο χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΟΚ!. Παρόλα αυτά, οι δυο τους συνεχίζουν να διατηρούν φιλικές σχέσεις. Μάλιστα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ήταν αυτός, που στάθηκε δίπλα της στην δύσκολη περίοδο που βίωσε, μετά τον θάνατο του πατέρα της.
Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι τον χειμώνα του 2019, κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση «Χάρολντ και Μοντ», την οποία σκηνοθέτησε ο Σωτήρης Χατζάκης και πρωταγωνίστρια ήταν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.
Τρέφουν μεγάλο σεβασμό, αλλά και θαυμασμό ο ένας προς τον άλλο, γεγονός που φαίνεται ξεκάθαρα από τις όσες φορές έχουν μιλήσει για την σχέση τους.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους