Πρίγκιπας Άντριου: Αντιμέτωπος πλέον με την αμερικανική Δικαιοσύνη για σεξουαλική κακοποίηση

Πρίγκιπας Άντριου: Αντιμέτωπος πλέον με την αμερικανική Δικαιοσύνη για σεξουαλική κακοποίηση

Η Δικαιοσύνη του έστειλε  ξεκάθαρο μήνυμα - Διορία 21 ημερών του δόθηκε για να απαντήσει στις κατηγορίες

andrew
Νέες εξελίξεις προέκυψαν στην υπόθεση του πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση, μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου να του μεταβιβάσει τα έγγραφα στην έδρα του.

Την περίοδο αυτή ο Δούκας του Γιορκ «έχει βρει στέγη» στο κτήμα Μπαλμόραλ με την Βασίλισσα Ελισάβετ και τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με τις κατηγορίες, που αντιμετωπίζει για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών.

HOT : Prince Andrew makes second journey to Balmoral for stint with Queen


Μέχρι στιγμής, ο ίδιος εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι τα συμβάντα έλαβαν χώρα στα εδάφη της Αμερικής, οπότε κατέφυγε στην χώρα του, την Αγγλία, όπου το δικαστήριο δεν θα μπορούσε να έχει δικαιοδοσία πάνω στην υπόθεση. Τελικά, τα πράγματα δεν πήγαν όμως, όπως τα περίμενε, αφού το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου δέχτηκε τελικά, να δράσει εκ μέρους του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ και να του μεταβιβάσει όλα τα έγγραφα  που στηρίζουν τις καταγγελίες εναντίον του.

«Ο πρίγκιπας Άντριου δεν μπορεί πλέον να κρύβεται ή να αρνείται τις κατηγορίες. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να του στείλει το Ανώτατο Δικαστήριο», ανέφερε στην Sun ο δικηγόρος της Βερόνικα Ρόμπερτς Τζιούφρι, μίας εκ των γυναικών, που φέρονται δέχτηκαν κακοποίηση από τον πρίγκιπα Άντριου και  η οποία τον έχει μηνύσει για σεξουαλική κακοποίηση την περίοδο που ήταν έφηβη. 

Κλείσιμο


Όπως όλα δείχνουν, η Δικαιοσύνη δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Δούκα του Γιορκ, αφού του έδωσε διορία 21 ημερών για να απαντήσει σε όλες τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Τα νέα έγγραφα φέρουν επιπρόσθετες πληροφορίες, οι οποίες στηρίζουν τις κατηγορίες  ότι ο πρίγκιπας Άντριου εμπλέκεται σε  περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης.





Ειδήσεις σήμερα

Ποιοι θα πρέπει να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου - Το σχέδιο της επιτροπής

iPhone 13: Ελκυστικό ναι, επαναστατικό όχι

ΗΠΑ-Κίνα: «Άκυρο» στον Μπάιντεν από τον Σι Τζινπίνγκ για δια ζώσης σύνοδο κορυφής - Διαψεύδει ο Αμερικανός πρόεδρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης