GNTM 4: Η wild card, το plus size μοντέλο, o αγρότης, η 19χρονη με τα 9 αδέλφια και η βολεϊμπολίστρια - Δείτε βίντεο

GNTM 4: Η wild card, το plus size μοντέλο, o αγρότης, η 19χρονη με τα 9 αδέλφια και η βολεϊμπολίστρια - Δείτε βίντεο

Η συγκινητική ιστορία της Άννας,  το προσωπικό δράμα της Εμμανουέλας που άγγιξε» την Ζενεβιέβ και η κόρη του παλαίμαχου βολεϊμπολίστα του Ηρακλή, Φρέντι Μπρουκς

gntm4_sexy
Η 4η σεζόν του Greece's Next Top Model έκανε πρεμιέρα την Κυριακή και χθες οι οντισιόν συνεχίστηκαν με τους κριτές του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας να αναζητούν το επόμενο top model της Ελλάδας.

Το βράδυ της Δευτέρας η πρώτη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας που προβάλλεται από την τηλεόραση του Star εντυπωσίασε και ταυτόχρονα συγκίνησε τους κριτές.

Η Άννα Βαλτατζή ταξίδεψε από την Καβάλα για να κυνηγήσει το όνειρό της που δεν κυνήγησε πέρυσι, όπως είπε, γιατί παρότι είχε δηλώσει συμμετοχή στο GNTM δεν είχε εμφανιστεί γιατί φοβόταν. Ο λόγος που αυτή τη φορά η 19χρονη με τα 9 αδέλφια εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές ήταν γιατί τον Ιανουάριο έχασε τον σκύλο της και μετά από έναν μήνα έφυγε από τη ζωή η παιδική της φίλη νικημένη από τον καρκίνο και έτσι αισθάνθηκε πως της το χρωστάει. Η Άννα Βαλτατζή έπεισε τους κριτές και με τέσσερα «ναι» πέρασε στην επόμενη φάση και το id catwalk.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce8tdtuqivoh-se)


Μετά από την κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, Όλγα Ντάλλα, μία ακόμα αθλήτρια θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της στο χώρο του μόντελινγκ δηλώνοντας συμμετοχή στο GNTM 4. Η Αγάπη Μπρουκς, αθλήτρια του βόλεϊ και του ΠΑΟΚ και κόρη του παλαίμαχου βολεϊμπολίστα του Ηρακλή, Φρέντι Μπρουκς, εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του GNTM εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή με το ύψος της (1.81) αλλά και τις αναλογίες της. Η 18χρονη αθλήτρια με μπαμπά από την Κούβα και μαμά από την Ελλάδα, έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τον χώρο του μόντελιγκ, απέσπασε το απόλυτο με τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce8uhizjn9b5-se)


Τέσσερα «ναι» απέσπασε και η 22χρονη Μαρίτα. Η ίδια αποκάλυψε ότι είναι plus size μοντέλο στην Αγγλία. Ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου κυριολεκτικά λάτρεψαν την Μαρίτα και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce8v0zapvxxt-se)


Η Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη μπορεί να διέθετε ένα καλλίγραμμο κορμί αλλά δεν εντυπωσίασε τους κριτές αρχικά. Ο Δημήτρης Σκουλός και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν την πέρασαν. Οι κριτές της τόνισαν ότι δεν έχει κάτι που θα τους τραβήξει την προσοχή και πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές, με την Ζενεβιέβ Μαζαρί να προτείνει ακόμα και να της κόψουν τα μαλλιά πολύ κοντά. Η Εμμανουέλα ξέσπασε σε κλάματα και μίλησε για την προσωπική της ιστορία, όταν πριν από κάποια χρόνια είχε περάσει νευρική ανορεξία κι είχε χάσει τα μαλλιά της. Η Ζενεβιέβ, συγκινημένη από την ιστορία της Εμμανουέλας, χρησιμοποίησε την wild card της και έτσι κατάφερε να περάσει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce8vnefk0s29-se)


Ένας ακόμη παίκτης που εντυπωσίασε ήταν ο 25χρονος Ηλίας από τη Χαλκιδική, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ασχολείται με αγροτικές εργασίες και συγκεκριμένα τις ελιές. Ο 25χρονος αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο μόντελινγκ, μιας και όπως είπε είχε συνοδεύσει την πρώην κοπέλα του σε ένα πρακτορείο μοντέλων και η υπεύθυνη του είχε προτείνει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Οι κριτές μπορεί να ενθουσιάστηκαν με το παρουσιαστικό του, ωστόσο υποστήριξαν πως απαιτείται αρκετή δουλειά από την πλευρά του, καθώς το στοιχείο που του λείπει είναι η ενέργεια. Τελικά, με τρία "ναι" και ένα "όχι" από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, πέρασε στην επόμενη φάση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce8ttju9u9mp-se)


Κάποια μοντέλα κατάφεραν να περάσουν με ευκολία στην επόμενη φάση...

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce8va9c19mux-se)


... και κάποια άλλα μοντέλα κατάφεραν να περάσουν με δυσκολία στην επόμενη φάση!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce8w0qdodxix-se)


Δείτε το trailer του επεισοδίου της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce916dapmgy9-se)




Ειδήσεις σήμερα

Σάμος: Νεκροί οι δύο επιβάτες του Τσέσνα που κατέπεσε

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Οι εμμονές της Έφης σε νέα ηχητικά ντοκουμέντα - Πήγαινε στις χαρτορίχτρες για τα... ερωτικά της

Πέτρος Φιλιππίδης: «Εκμεταλλεύτηκαν την έντονη ερωτική μου ζωή και τη δημοφιλία μου» λέει στην απολογία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης