Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, η Μαρία Καλάβρια παραδέχτηκε ότι ο πρώην σύντροφός της ταιριάζει καλύτερα με την διάσημη influencerπαρά με την ίδια.
«Εννοείται πως γνωρίζω για την σχέση τους, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην γνωρίζει την σχέση τους. Νομίζω ότι ταιριάζουν απόλυτα. Είναι το τέλειο ζευγάρι. Ο Δημήτρης είναι εξαιρετικό παιδί, αλλά μεταξύ μας δεν ταιριάζαμε. Με την Ιωάννα Τούνη είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία, στην ηλικία και τα θέλω του. Η συνεργασία μας στο ιατρείο έχει τελειώσει εδώ και έναν χρόνο. Ήταν επιλογή και των δύο μας. Απλά δεν το δημοσιοποιήσαμε. Δεν έχουμε καμία επαφή», εξήγησε η Μαρία Καλάβρια.
Σχετικά με την προσωπική της κατάσταση αυτή την περίοδο, ανέφερε: «Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη. Αν επέλεγα να ήμουν με έναν νεότερο άνδρα, θα κοίταζα το μυαλό του πρώτα. Αν μπορεί να συνυπάρξει μαζί μου. Έχω προδιαγραφές πλέον».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.