Χείμαρρος η Ελένη Γερασιμίδου για την Ιωάννα Τούνη: Φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά... - Δεν θα μας πει για δουλειά

Χείμαρρος η Ελένη Γερασιμίδου για την Ιωάννα Τούνη: Φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά... - Δεν θα μας πει για δουλειά

Τι είπε η ηθοποιός για την αιφνιδιαστική της αποχώρηση από το σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη

Eleni_Gerasimidi
Χείμαρρος η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για όλα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρησή της από το σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ δεν δίστασε να πετάξει και τα βέλη της κατά της Ιωάννας Τούνη.

«Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα και θα το πω και ας προκαλέσω, δεν έχω διάθεση να διαφημίσω κανέναν. Εγωιστικό; Όμως έτσι είναι! Διότι έχει πάρα πολύ καιρό που συνέβη αυτή η προσβολή και τώρα βγήκε με το που άρχισαν τα γυρίσματα, ότι εγώ αποχώρησα επεισοδιακά. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αποχωρήσει επεισοδιακά, ούτε με έχουν απολύσει. Όπως ξέρετε, δεν είχα πει τίποτα πουθενά. Και τώρα λέω αυτό, εύχομαι καλή επιτυχία, είναι πάρα πολύ ωραία τα πράγματα», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου για τη σειρά που θα πρωταγωνιστούσε και στο παρά πέντε αποχώρησε.

«Κάθε πρωί διαβάζω και από ένα όνομα. Τι είναι αυτό, τι έκανε, πήγε διακοπές… Ο κόσμος καίγεται, να μη συνεχίζω την παροιμία. Βλέπω μια κυρία, έχουν εκφραστεί κι άλλοι για εκείνη πιο σκληρά. Μας έχει βγάλει όλους τεμπέληδες, ότι θέλουμε τα επιδόματα, ξέρει πόσα χρήματα είναι; Δεν χρειάζεται να πω το όνομά της, διαφημίζεται μόνη της.

Πάει βγάζει φωτογραφίες, φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά. Κατά τα άλλα λέει ότι βγάζει λεφτά από επιχείρηση που έχει. Το πιστεύω. Χαλάλι τα λεφτά που βγάζει. Αλλά έχει ζήσει με 534 ευρώ. Ναι μιλάω για την Ιωάννα Τούνη. Μέχρι να αρχίσω να βγάζω λεφτά από αυτή τη δουλειά, έχω καθαρίσει και σκάλες και σπίτια. Δεν θα μας πει η Τούνη για δουλειά», ξέσπασε η Ελένη Γερασιμίδου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce60oabzfmjd-st)

Ειδήσεις σήμερα:


Νέο τεστ αίματος μπορεί να προβλέψει την πιθανότητα σοβαρής Covid-19

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός μαθητών άνω των 12 ετών στο Λος Άντζελες

Μπάσης, Ασλανίδου, Ζήνα τραγουδούν αγκαλιασμένοι στο «ύστατο χαίρε» στον Μίκη Θεοδωράκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης