Κάιλι Τζένερ: Επιβεβαίωσε πως περιμένει 2ο παιδί - Δείτε βίντεο

Κάιλι Τζένερ: Επιβεβαίωσε πως περιμένει 2ο παιδί - Δείτε βίντεο

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στον σύζυγό της, την κόρη της, την μητέρα της και στη συνέχεια στους εκατομμυρια ακόλουθούς της

κυλιε
Το δεύτερο παιδί της περιμένει η Κάιλι Τζένερ με τον σύντροφό της ράπερ, Τράβις Σκοτ.

Η 24χρονη δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας ομορφιάς και ιδιοκτήτρια της εταιρείας «Kylie Cosmetics», η οποία έχει ήδη την 3χρονη κόρη Στόρμι Γουέμπστερ, είναι και πάλι έγκυος, όπως επιβεβαίωσε και η ίδια μέσω των social media.

Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της η Κάιλι δείχνει αρχικά το τεστ εγκυμοσύνης της που βγήκε θετικό, τον υπέρηχο που κάνει στην γιατρό της που της επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη, ενώ στη συνέχεια γίνεται και η ανακοίνωση στην γιαγιά, Κρις Τζένερ.



Αφού η Στόρμι δίνει στην Κρις ένα φάκελο με φωτογραφίες υπερήχων, η περήφανη γιαγιά αναφωνεί: «Περίμενε λίγο ... είσαι έγκυος; Στόρμι, θα κάνουμε ένα μωρό! Αυτή είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου!».

Αργότερα στο βίντεο, η Κάιλι γιορτάζει τα 24α γενέθλιά της με την οικογένειά της και τελικά ακούει τους χτύπους της καρδιάς του μωρού της σε έναν άλλο υπέρηχο. Το βίντεο ολοκληρώνεται με ένα αξιολάτρευτο πλάνο της Στόρμι να φιλά την κοιλιά της μαμάς που μεγαλώνει.

Οι φήμες ξεκίνησαν με την Κέιτλιν Τζένερ, τον πατέρα της, που κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής εκστρατείας, όπου διεκδικεί τη θέση του κυβερνήτη της Καλιφόρνια, δήλωσε πως το 19ο εγγόνι της είναι καθ’ οδόν.

Κλείσιμο
Μέχρι στιγμής, η τηλεπερσόνα δεν γνωρίζει το φύλο του παιδιού της και είναι άγνωστο το πότε θα γεννήσει, ενώ είχε κρατήσει κρυφή και την πρώτη της εγκυμοσύνη, κάνοντας την αποκάλυψη μερικές ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της.


Ειδήσεις σήμερα:

«Γιατί πρέπει να εμβολιαστούμε ΌΛΟΙ;»: Τσιόδρας, Τσακρής, Θεοδωρίδου και άλλοι ειδικοί απαντούν

Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: ΕΔΕ για υγειονομικούς στο «Γεννηματάς» Θεσσαλονίκης και στην Κοζάνη

Κινηματογραφική ληστεία στο Παρίσι: Άρπαξαν από το Bvlgari κοσμήματα € 10 εκατ. - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης