Κέιτλιν Τζένερ: Ανακοίνωσε πως κατεβαίνει για κυβερνήτρια της Καλιφόρνια

Κέιτλιν Τζένερ: Ανακοίνωσε πως κατεβαίνει για κυβερνήτρια της Καλιφόρνια

«Είμαι μέσα! Αξίζει να αγωνιστώ για την Καλιφόρνια» έγραψε στο Instagram

Caitlyn-Jenner
Η Κέιτλιν Τζένερ, σταρ τηλεοπτικών ριάλιτι, ολυμπιονίκης και μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν, θέτει υποψηφιότητα για κυβερνήτρια της Καλιφόρνια.

Tην είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram, στο οποίο γράφει πως «Είμαι μέσα! Αξίζει να αγωνιστώ για την Καλιφόρνια». Η Τζένερ συνεργάζεται με την Κάρολιν Ρεν, που ασχολείται με τη συγκέντρωση χρημάτων για προεκλογικές εκστρατείες του ρεπουμπλικανικού κόμματος, και θα λάβει μέρος στις επερχόμενες έκτακτες εκλογές εναντίον του σημερινού κυβερνήτη, Γκάβιν Νιούσαμ. Η Μάγκι Χάμπερμαν των Times της Νέας Υόρκης την προηγούμενη Τετάρτη είχε δηλώσει ότι ο πρώην υπεύθυνος για την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, Μπραντ Πάρσκεϊλ, συμβουλεύει την Τζένερ για τον σχηματισμό της ομάδας της.

Οι έκτακτες εκλογές προέκυψαν εξαιτίας των αντιστάσεων των Ρεπουμπλικάνων στο κλείσιμο των επιχειρήσεων που επέβαλε ο Νιούσαμ εξαιτίας του κοροναϊού, αλλά και στις φορολογικές και μεταναστευτικές πολιτικές του. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι μια διασημότητα, όπως η Τζένερ, ενδέχεται να καταφέρει να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού. Στις έκτακτες εκλογές για την απομάκρυνση του Γκρέι Ντέιβις, τέως κυβερνήτη της Καλιφόρνια, ήταν ο ηθοποιός Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ που κατάφερε να τον αντικαταστήσει.

Δείτε την ανάρτηση της Κέιτλιν Τζένερ:




Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα νέος φάκελος με καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση από σεναριογράφο

Στα 2.754 τα νέα κρούσματα - 819 οι διασωληνωμένοι, 76 θάνατοι

Pfizer: Στόχος η παραγωγή 100 εκατ. δόσεων το μήνα στη μονάδα στην Πουρς του Βελγίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης