O Σασμός έκανε πρεμιέρα και το Twitter αποθεώνει τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών

O Σασμός έκανε πρεμιέρα και το Twitter αποθεώνει τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών

Δυναμική είσοδος για τη νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha με διπλό επεισόδιο

Sasmos_Exof
Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Σασμός», η οποία προκάλεσε σεισμό στην τηλεθέαση. Ο «Σασμός» κατάφερε να σπάσει τα κοντέρ και να αποδείξει πως θα είναι ένας από τους πιο ισχυρούς παίκτες αυτής της σεζόν. Στο δυναμικό κοινό έφτασε το 30%  σε τηλεθέαση και σε τέταρτο ξεπέρασε το 38%.

Οι τηλεθεατές εκθείασαν το νέο σίριαλ αλλά και τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών στο Twitter. Η Όλγα Δαμάνη, η Μαρία Τζομπανάκη, η Μαρία Πρωτόπαππα, ο Τάσος Νούσιας, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη (το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς) αποθεώθηκαν από τους χρήστες του Twitter.

Με σχόλια που δείχνουν ότι ο Σασμός ήρθε για να ταράξει για τα καλά τα τηλεοπτικά νερά υποδέχθηκε το twitter τη νέα καλογυρισμένη και φιλόδοξη σειρά του Alpha. Ειδικά τρεις γυναικείες ερμηνείες άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους τηλεθεατές.

Στα… σασμάκια, όπως χαρακτηρίζονται οι φαν της σειράς, άρεσαν οι ερμηνείες της Μαρίας Πρωτόπαππα, ενώ η Κρητικιά μάνα, που ενσαρκώνει εξαιρετικά η υπέροχη Όλγα Δαμάνη σχολιάστηκε με αποθεωτικά σχόλια.

«Τρομερό καστ» σχολίασαν οι χρήστες στο Twitter, «Σασμός Champions League», «Το πιο θετικό από όλα είναι ότι οι σειρές φέτος θα πρωταγωνιστήσουν», έγραψαν άλλοι.

Φυσικά αρκετοί ήταν αυτοί που στάθηκαν και στη μουσική επένδυση της σειράς, αναμένοντας από τον Alpha νεότερα για το τραγούδι που ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας. Την πρεμιέρα πάντως όπως μας ενημέρωσαν, είδαν και οι συντελεστές της σειράς, κοινοποιώντας στο twitter ένα σχετικό βιντεάκι.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου




Δείτε τα καλύτερα tweets

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Τζούλια Νόβα: Το μανιφέστο για τη φανέλα της Σοβιετικής Ένωσης που επέλεξε να φορέσει

Βασιλακόπουλος: «Έχουμε χάσει 3 Ελληνόπουλα, κάθε βδομάδα σχεδόν ένα παιδί νοσηλεύεται σε ΜΕΘ»

Όταν ο Μπελμοντό έσπαγε πιάτα στην Αθήνα (και τον κυνηγούσε ο εισαγγελέας)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης