Τηλεθέαση: «Ριζώνει» η Γη της Ελιάς, πολύ πίσω το Top Chef που έκανε χθες πρεμιέρα

Τηλεθέαση: «Ριζώνει» η Γη της Ελιάς, πολύ πίσω το Top Chef που έκανε χθες πρεμιέρα

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα που σημείωσαν χθες εκπομπές, σειρές, δελτία και ριάλιτι

i-gi-tis-elias-i-ypothesi-tis-seiras
Πρεμιέρες για παλιούς και νέους, ενημέρωση, ψυχαγωγία, μυθοπλασία, ριάλιτι… Από όλα έχει ο τηλεοπτικός μπαχτσές και κυρίως έχει προγράμματα για όλα τα γούστα. Τα κανάλια για να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό έχουν ανανεωθεί με στόχο να κερδίσουν το ενδιαφέρον και το… πάτημα του τηλεκοντρόλ από τον τηλεθεατή.

Η τηλεθέαση είναι το ζητούμενο… Από νωρίς πρωί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Η prime time όμως μαζεύει όλο το χαρτί. Βράδυ Κυριακής χθες και στην κονίστρα ρίχτηκε το Top Chef, το αντίπαλον δέος του Master Chef και ριάλιτι παραγωγής του ΣΚΑΪ που φέρει την υπογραφή του Ατζούν. To ριάλιτι μαγειρικής είχε όμως απέναντί του χθες βράδυ τη Γη της Ελιάς η οποία όπως δείχνουν τα νούμερα στους πίνακες της Nielsen ήρθε για να… ριζώσει. Με διπλό επεισόδιο χθες βράδυ «έψησε το ψάρι στα χείλη» του Top Chef και το υποχρέωσε σε χαμηλά νούμερα για πρεμιέρα.

Πιο συγκεκριμένα ο διαγωνισμός μαγειρικής σημείωσε μέσο όρο 11,1% στο γενικό σύνολο και 10,5% στο δυναμικό κοινό.

Η νέα σειρά του Mega στη μυθοπλασία, η Γη της Ελιάς βρέθηκε στην κορυφή με 22,8% στο γενικό και 18,3% στο δυναμικό.

Όσον αφορά τον αγώνα της εθνικής Ελλάδος με το Κόσοβο που μεταδόθηκε από το Open, εκεί ο μέσος όρος του καναλιού βρέθηκε στο 18,6% στο γενικό και 15,1% στο δυναμικό.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς η «Γη της Ελιάς»

Mια αποκάλυψη θα αναζωπυρώσει τον παλιό έρωτα του Στάθη (Πασχάλης Τσαρούχας) και της Ιουλίας (Αντιγόνη Κουκουλάκου). Αυτός που τους χώρισε θα τους ξανασμίξει… Η συνέχεια απόψε επί της οθόνης!

Κλείσιμο


Πώς διαμορφώθηκε η τηλεθέαση χθες Κυριακή

Από νωρίς το πρωί τα κανάλια ρίχνονται στη μάχη της ενημέρωσης. Ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ κρατάει στα σκήπτρα στο σύνολο με 21,5% ενώ το «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο Open ήταν πρώτο στο δυναμικό κοινό με 14,6%.

Στη συνέχεια της ενημέρωσης το «Σαββατοκύριακο παρέα» στον ΣΚΑΪ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ΕΡΤ και το Ενημέρωση 10-12. Τερμάτισε πρώτο με 24,9% στο σύνολο και 20,3 στο δυναμικό έναντι 7,9% και 5,6% αντίστοιχα.

Με δεδομένο ότι τα υπόλοιπα κανάλια δεν έχουν ρίξει ακόμα στη μάχη τις ψυχαχωγικές τους εκπομπές για το Σαββατοκύριακο Το «Όλα Γκουντ» με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα έκανε χθες το μεσημέρι πρεμιέρα και σημείωσε 11,5% στο δυναμικό κοινό και 15,7% στο σύνολο.

Στα δελτία ειδήσεων την κορυφή κατέκτησε στο σύνολο το κεντρικό ειδήσεων του Alpha με 21,4% στο σύνολο αφήνοντας αρκετά πίσω τα υπόλοιπα κανάλια.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Βασίλης Κουρτάκης -Το όνομά του συνώνυμο με την ρετσίνα

Mad Clip: Τα τελευταία 200 δευτερόλεπτα της ζωής του

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η γυναίκα του πόσταρε φωτογραφία του με... κατεβασμένο μαγιό ως «δώρο» στις φαν της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης