Kiss: Θετικός στον κορωνοϊό ο Τζιν Σίμονς - Αναβάλλεται προσωρινά η περιοδεία του ροκ συγκροτήματος

Kiss: Θετικός στον κορωνοϊό ο Τζιν Σίμονς - Αναβάλλεται προσωρινά η περιοδεία του ροκ συγκροτήματος

Όλα τα μέλη του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος είναι εμβολιασμένα - Οι Kiss ελπίζουν να συνεχίσουν το «End of the Road World Tour» στις 9 Σεπτεμβρίου

κιςς
Οι Kiss ανέβαλαν τις επόμενες τέσσερις ημερομηνίες στην περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική αφού ο Gene Simmons βρέθηκε θετικός στην Covid-19.

Σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Twitter, το αμερικανικό ροκ συγκρότημα ανέφερε ότι ο Simmons «βιώνει ήπια συμπτώματα» και ότι τα μέλη του συγκροτήματος «θα μείνουν στο σπίτι και θα απομονωθούν για τις επόμενες 10 ημέρες». Πρόσθεσαν ότι «οι γιατροί ανέφεραν ότι η περιοδεία θα μπορούσε να συνεχιστεί στις 9 Σεπτεμβρίου στο FivePoint Amphiteatre στο Irvine της Καλιφόρνια».



Οι τέσσερις αναβαλλόμενες ημερομηνίες - 1η Σεπτεμβρίου στο Clarkston, Michigan. 2 Σεπτεμβρίου στο Ντέιτον του Οχάιο. 4 Σεπτεμβρίου στο Tinley Park, Illinois και 5 Σεπτεμβρίου στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν - θα προγραμματιστούν εκ νέου και τα εισιτήρια που αγοράστηκαν  θα τιμηθούν στις νέες ημερομηνίες.

Το θετικό τεστ Covid του  72χρονου μπασίστα  έρχεται λίγες μέρες αφότου ο τραγουδιστής Paul Stanley προσβλήθηκε επίσης από τον ιό , αναγκάζοντας το συγκρότημα να αναβάλει τις παραστάσεις στην Πενσυλβάνια, τη Βόρεια Καρολίνα και τη Τζόρτζια. Εκείνη την εποχή, οι Kiss ανέφεραν σε δήλωσή τους ότι ολόκληρο το συγκρότημα και η ομάδα υποστήριξης τους ήταν «πλήρως εμβολιασμένοι».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Rolling Stone, ο Simmons προέτρεψε τους θαυμαστές να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, λέγοντας: «Θα συνιστούσα σε όλους να κάνουν δύο λήψεις Pfizer ή Moderna».

Ειδήσεις σήμερα

Ο ανασχηματισμός στα απόνερα «του ναυαγίου Αποστολάκη»

Πώς θα κλείσουν οι τρύπες για 15.000 αναστολές στα νοσοκομεία

Αφροδίτη Μπάρμπα: Από τη «χρυσή φυλακή» του Άραβα στα κρατητήρια για την κόκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης