Ελένη Μενεγάκη: Η πρεμιέρα, η καλεσμένη «γούρι», οι παλιοί και οι νέοι

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το come back της δημοφιλούς παρουσιάστριας

Eleni_Menegaki_Votanikos
Λίγες μόλις μέρες απομένουν για να επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη στο… θρόνο της. Οι προετοιμασίες για το come back της ωραίας Ελένης στην tv μετά την αποχώρησή της από τον Alpha συνεχίζονται πυρετωδώς.

Η παρουσιάστρια ανήκει από φέτος στο δυναμικό του Mega το κανάλι από το οποίο ξεκίνησε την καριέρα της και θα έχει στο πλευρό της παλιούς και νέους συνεργάτες.

Αν και αρχικά είχε γραφτεί πως η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα θα γίνει στις 13 Σεπτέμβρη τελικά δεν θα γίνει καθώς έχει οριστεί για την επόμενη Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου κάτι που αποκάλυψε η ίδια στη συνάντησή της με τους δημοσιογράφους στον Βοτανικό Κήπο.

Κλείσιμο


Χαρακτηριστικό είναι πως η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020, και… Τετάρτη ετοιμάζεται για το comeback της.

Φορώντας ένα σκούρο μπλε φόρεμα και χαμηλά σανδάλια, η Ελένη και η νέα της ομάδα – Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Γιάννης Μούτσος– συναντήθηκαν με δημοσιογράφους συνομίλησαν μαζί τους κι έκαναν αποκαλύψεις.

Ο μόνος που απουσίαζε ήταν ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπως έσπευσε να ενημερώσει η Ελένη Μενεγάκη τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όσον αφορά την ώρα προβολής της «Ελένης» όπως έχει γίνει γνωστό, θα ξεκινά στις 13.50 αντί για τις 13.00 και αυτό δεν έδειξε να την ενοχλεί, όπως κάποιοι πίστευαν. «Σιγά, τι είναι τρία τέταρτα μετά;» αποκρίθηκε όταν τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cdx15l3ptrs9-st)


Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και η πρεμιέρα της ορίστηκε για την επόμενη Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, κάτι που αποκάλυψε η ίδια στη συνάντησή της με τους δημοσιογράφους στον Βοτανικό Κήπο. Η φημολογία που ήθελε την «Ελένη» να αρχίζει στις 13 Σεπτεμβρίου τελικά δεν είχε υπόσταση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cdwyrsuobhfd-st)


Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020, και… Τετάρτη ετοιμάζεται για το comeback της, ημερομηνία που σίγουρα αστρολογικά (είναι γνωστό ότι η Ελένη παρακολουθεί τα ζώδια) θα έχει καλούς οιωνούς. Φορώντας ένα σκούρο μπλε wrap φόρεμα και χαμηλά σανδάλια, η Ελένη και η νέα της ομάδα – Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Γιάννης Μούτσος– συναντήθηκαν με δημοσιογράφους από πολλά Μέσα, συνομίλησαν μαζί τους κι έκαναν αποκαλύψεις.

Ο μόνος που απουσίαζε ήταν ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπως έσπευσε να ενημερώσει η Ελένη Μενεγάκη τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ποδαρικό στην «Ελένη» θα κάνει η αγαπημένη της, το... γούρι της Νατάσα Θεοδωρίδου. Η τραγουδίστρια και κουμπάρα της την στηρίζει σε κάθε της βήμα σε κάθε δύσκολη της στιγμή. Όπως και εκείνη όταν αποχαιρετούσε τονAlpha.

«Ξεκουράστηκα και ξεκινάω με όρεξη» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφορικά με τους συνεργάτες της επεσήμανε πως η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώριζε ότι θα είναι μαζί της, ωστόσο στην πρώτη τους συνάντηση δεν μίλησαν για τα επαγγελματικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: Οικογενειακός φίλος προσπάθησε να ασελγήσει σε 15χρονη

Ρούμπεν Σεμέδο: Απολογείται σήμερα στον ανακριτή για την κατηγορία του βιασμού


Ιρλανδία: Το 90% των ενηλίκων έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης