ΟΣάββας Πούμπουρας εντάσσεται και επίσημα στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη στη νέα εκπομπή του Mega.
O παρουσιααστής έκανε μία σχετική ανάρτηση για την είσοδό του στην ομάδα για να δεχτεί ένα χιουμοριστικό σχόλιο από την Ελένη Μενεγάκη.
Συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας ανάρτησε ένα βίντεο από το επεισόδιο μίας παλιότερης εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, όπου ήταν καλεσμένος ο ίδιος.
Στην λεζάντα έγραψε: «Φλεβάρη του 20, καλεσμένος. Σεπτέμβρη του 21, συνεργάτες! @elenimenegaki Σε ευχαριστώ για το αναπάντεχο ανοιξιάτικο τηλεφώνημα 😏. Ήταν μια πρόταση που πραγματικά δεν περίμενα. 🙏🏽 Ήμουν ο απόλυτος στις δηλώσεις μου, ότι δεν θα κάνω ποτέ εκπομπή καθημερινή. Σήμερα, με χαμόγελο, λούζομαι τις “μεγάλες” κουβέντες μου. Κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι, πιο σοφοί κ να αποβάλλουμε τις απόλυτες απόψεις μας. Εδώ λοιπόν στο #megatokalo @megatvcom ,πάμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα».
Η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε να απαντήσει στον συνεργάτη της, γράφοντάς του:«Αναπάντεχο ??? Γιατί ??? Δεν το περίμενες ?? Κι εγώ που πάντα νόμιζα πως με καταλαβαίνουν όλοι όταν θέλω πολύ με κάποιον να συνεργαστώ !!! Καλή μας αρχή Σάββα μου , θα περάσουμε υπέροχα στο @megatvcom».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.