Μπεν Άφλεκ: Ετοιμάζει το επόμενο βήμα για την σχέση του - Με τον γιο του και την μητέρα του ψάχνει το ιδανικό μονόπετρο για την Τζένιφερ Λόπεζ

Ο ηθοποιός βγήκε για έρευνα αγοράς - Στο παρελθόν είχε χαρίσει στην αγαπημένη του το περιβόητο μονόπετρο με το ροζ διαμάντι

Όπως όλα δείχνουν, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Μόνο έτσι δικαιολογείται η εμφάνιση του Μπεν Άφλεκ με την μητέρα του και τον γιο του στο κοσμηματοπωλείο Tiffany & Co. Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, ο 49χρονος ηθοποιός έκανε βόλτα σε εμπορικό κέντρο του Λος Άντζελες κοιτάζοντας μονόπετρα.



Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή λίγες ημέρες, μετά την «οικογενειακή βόλτα», που οργάνωσαν οι δυο σταρς με τα παιδιά του σε θεματικό πάρκο του Λος Άντζελες.



Οι δυο τους δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί, ενώ δεν είναι απίθανο να περάσουν την σχέση τους στο επόμενο επίπεδο, αφού όχι μόνο είναι ευτυχισμένοι, αλλά έχουν και την έγκριση των παιδιών τους. Άλλωστε, η Λατίνα σταρ έχει ήδη αποφασίσει να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της, ενώ έχει βρει ήδη σχολείο για τα παιδιά της στην πόλη.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι ήταν ξανά αρραβωνιασμένο το 2002, ενώ ο Μπεν Άφλεκ είχε χαρίσει στην αγαπημένη του το διάσημο μονόπετρο με το ροζ διαμάντι. Τελικά, ακύρωσαν όμως τον γάμο τους μία ημέρα πριν πραγματοποιηθεί. Ίσως αυτή την φορά, τα πράγματα να πάνε καλύτερα για τους δύο ερωτευμένους.




Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Η έκρηξη κρουσμάτων έφερε «lockdown» για τους ανεμβολίαστους - Ποια μέτρα θα ισχύσουν από 13 Σεπτεμβρίου

Βίλα Παύλου Ψωμιάδη στη Μύκονο: Ο «χρυσός βράχος» που αγοράστηκε 3 εκατ. ευρώ και τώρα πωλείται 25!

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν διέταξαν τις εργαζόμενες γυναίκες να καθίσουν σπίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr