Ανέστης Βλάχος: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του - Η ανακοίνωση της οικογένειας

Ανέστης Βλάχος: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του - Η ανακοίνωση της οικογένειας

Ο ηθοποιός εδώ και δύο εβδομάδες νοσηλεύεται στον «Ευγαγγελισμό»

Anestis_Vlaxos
Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται εδώ και δύο εβδομάδες ο Ανέστης Βλάχος. Ο αγαπημένος ηθοποιός το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούταν από ουρολοίμωξη, η οποία του προκάλεσε έντονο πυρετό με αποτέλεσμα η εισαγωγή του στο νοσοκομείο να αποτελεί μονόδρομο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Η οικογένειά του, με αφορμή το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για την κατάσταση της υγείας του, ενημέρωσε μέσω Facebook πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός.

«Σεβόμενοι το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην χώρα μας από τις εφιαλτικές συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών των τελευταίων ημερών, σε άνθρωπο, φύση και ζώα, δεν επιθυμούσαμε να επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πατέρα και παππού μας Ανέστη Βλάχου.

Πραγματικά όμως, είναι τέτοιο το ενδιαφέρον του κόσμου που τον αγαπά και τόσο μαζική η εκδήλωσή του, που μας αναγκάζει να ενημερώσουμε σχετικά.

Ο Ανέστης Βλάχος, αύριο, Τρίτη 10 Αυγούστου, συμπληρώνει 15 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». 15 ημέρες με αρκετές διακυμάνσεις και αρκετή καταπόνηση για εκείνον. Η ουρολοίμωξη που αρχικά τον ταλαιπωρούσε και ήταν η γενεσιουργός αιτία του πυρετού, ο οποίος ήταν ένα από τα συμπτώματα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, έχει αρχίσει να υποχωρεί μετά και την χορήγηση της αντιβίωσης.

Δυστυχώς όμως, η καρδιακή ανεπάρκεια η οποία έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια στον οργανισμό του, επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα και έτσι, την περασμένη Παρασκευή, 6 Αυγούστου, κρίθηκε από τους γιατρούς αναγκαία η υποστήριξη του με οξυγόνο.

Σύμφωνα πάντοτε με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, η καρδιακή ανεπάρκεια είναι αρκετά σοβαρή πλέον και ευθύνεται για την κακή αιμάτωση των υπολοίπων οργάνων, δημιουργώντας έτσι μία γενικότερη εξασθένηση του οργανισμού του.

Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες δύο με τρεις ημέρες θα είναι κρίσιμες για την έκβαση της δοκιμασίας του. Ζητούμε απ’ όλον τον υπέροχο κόσμο που τον αγαπάει και που μας έχει συγκλονίσει, όχι απλά συγκινήσει με το ενδιαφέρον του, να εντείνει τις προσευχές του.

Αντιλαμβανόμαστε πως οι μέρες είναι δύσκολες για όλους μας, προσευχόμαστε κι εμείς από την δική μας πλευρά για όλον τον κόσμο που δοκιμάζεται, που ξεριζώνεται, που αγωνιά, καθώς και γι’ αυτούς τους υπέροχους εθελοντές, που τους βλέπουμε μαζί με τους ηρωικούς μας πυροσβέστες να κρατούν την χώρα μας στα χέρια τους και που αποτελούν έμπνευση για όλους μας. Να είστε όλοι καλά και να έχετε υγεία! Με εκτίμηση, η οικογένεια», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας.


Σεβόμενοι το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην χώρα μας από τις εφιαλτικές συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών των...

Posted by Anestis Vlachos on Monday, August 9, 2021


Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία


Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης