Τέιλορ Σουίφτ: Συνελήφθη 28χρονος άντρας που επιχείρησε να μπει στο σπίτι της τραγουδίστριας

Τέιλορ Σουίφτ: Συνελήφθη 28χρονος άντρας που επιχείρησε να μπει στο σπίτι της τραγουδίστριας

Η τραγουδίστρια έχει δεχτεί πολλές φορές απρόσκλητους επισκέπτες - Ο άνδρας ισχυρίζεται πως «είναι ερωτευμένος μαζί της εδώ και πολλά χρόνια»

swift
Συνελήφθη ο 28χρονος άντρας, που προσπάθησε να εισβάλλει στο διαμέρισμα της Τέιλορ Σουίφτ στη Νέα Υόρκη την προηγούμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο άνδρας ονομάζεται Πάτρικ Νίσεν και κατάφερε να μπει στον προθάλαμο του διαμερίσματος πολύ πριν οι φύλακες καλέσουν την αστυνομία, καθώς δεν είχε γίνει αντιληπτός. Πλέον, είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για παράβαση και εγκληματική πράξη δευτέρου βαθμού.



Ευτυχώς, την ώρα που ο άνδρας εισέβαλλε στο διαμέρισμα, η 31χρονη σταρ δεν βρισκόταν εκεί. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως ο λόγος, που επιχείρησε να μπει στο σπίτι ήταν, γιατί «είναι ερωτευμένος με την τραγουδίστρια εδώ και πολλά χρόνια».

Μάλιστα, ο 28χρονος διατηρεί δύο προφίλ στο Instagram, ένα αυθεντικό και ακόμα ένα με ψεύτικα στοιχεία, όπου αναρτά περιεχόμενο σχετικό μόνο με την Τέιλορ Σουίφτ. Η εμμονή του με την τραγουδίστρια είναι τόσο μεγάλη, που όπως παραδέχτηκε τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα ταξιδεύει με λεωφορείο από τη Νεμπράσκα εώς τη Νέα Υόρκη, μήπως και την συναντήσει.

Κλείσιμο
Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η Τέιλορ Σουίφτ δέχεται απρόσκλητους επισκέπτες στο σπίτι της. Τον Απρίλιο, ένας 52χρονος άντρας προσπάθησε 5 φορές να μπει στο διαμέρισμά της, όμως τελικά δεν τα κατάφερε, καθώς έγινε αντιληπτός από τους άντρες της ασφάλειας.



Το 2018 ένας ακόμα άνδρας, ηλικίας 22 χρονών, από την Φλόριντα, κατάφερε να εισβάλλει στον χώρο της. Μάλιστα, βολεύτηκε «σαν να ήταν στο σπίτι του», αφού όχι μόνο έκανε μπάνιο, αλλά κοιμήθηκε σε ένα από τα κρεβάτια της διάσημης τραγουδίστριας. Έγινε αργότερα αντιληπτός, όταν ένας φύλακας διαπίστωσε ότι το ένα παράθυρο στην πίσω πλευρά του κτιρίου ήταν σπασμένο. Ο νεαρός είχε χρησιμοποιήσει μία σκάλα για να μπει μέσα.





Ειδήσεις σήμερα: 

Μακελειό στο Πλίμουθ: Βίντεο δείχνει τον 23χρονο δολοφόνο να κυκλοφορεί στο δρόμο με το όπλο πριν σκοτώσει το 5ο του θύμα

Μαγιορκίνης για υποχρεωτικό εμβολιασμό μαθητών: Χρειαζόμαστε περισσότερα στοιχεία, συλλέγουμε δεδομένα

Άγρια επίθεση σε μετανάστες στo Λασίθι - Στο νοσοκομείο δύο άνθρωποι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης