Τζούλια Νόβα: Ο σύντροφός της στο πλευρό των εθελοντών πυροσβεστών στην πυρκαγιά του Αγ. Στεφάνου - «Νιώθω περήφανη για εκείνον»

Τζούλια Νόβα: Ο σύντροφός της στο πλευρό των εθελοντών πυροσβεστών στην πυρκαγιά του Αγ. Στεφάνου - «Νιώθω περήφανη για εκείνον»

Όπως αναφέρει, η φωτιά έφτασε κοντά στο σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο - Κινδύνεψε η επιχείρησή του Μιχάλη Βιτζηλαίου στη Ροδόπολη

tzoulia_mixalhs
Στιγμές αγωνίες βίωσε η εγκυμονούσα Τζούλια Νόβα με τον σύντροφό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο, καθώς βρέθηκαν πολύ κοντά στο πύρινο μέτωπο τις προηγούμενες ημέρες.

Η ξανθιά καλλονή μίλησε στην Σάσα Σταμάτη για το Secret και όπως ανέφερε, η πυρκαγιά έφτασε δίπλα στο σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο. Μάλιστα, κινδύνευσε και η επιχείρηση του αγαπημένου της στη Ροδόπολη.

«Αρχικά τρομοκρατηθήκαμε με την πορεία της φωτιάς στη Ροδόπολη και στον Διόνυσο. Είδαμε τους καπνούς και μετά μας είπαν ότι το μέτωπο μεγάλωνε συνεχώς. Ο σύντροφός μου έχει μία μπυραρία στη Ροδόπολη και η φωτιά ήταν στα 500 μέτρα από το μαγαζί. Αμέσως, κινητοποιήθηκε και πήγε να βοηθήσει τους ανθρώπους εκεί και να σβήσει την φωτιά. Βρήκε κάποιους εθελοντές και τον έβαλαν στην ομάδα τους και ξεκίνησαν να την σβήνουν όλοι μαζί. Περιόρισε την φωτιά και μετά από πολλές προσπάθειες, το μαγαζί σώθηκε», είπε αρχικά.



Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Φοβηθήκαμε πολύ να μην φτάσει η φωτιά στα σπίτια του Αγίου Στεφάνου. Ο σύντροφός μου είναι ένας πολύ ευαισθητοποιημένος άνθρωπος. Χωρίς δεύτερη σκέψη, έφυγε από το σπίτι και πήγε για άλλη μία φορά να βοηθήσει με άλλους εθελοντές στην κατάσβεση της φωτιάς. Ήρθε στο σπίτι στις 7.30 το πρωί. Τελικά, κατάφεραν να σβήσουν την επέκταση της πυρκαγιάς. Νιώθω περήφανη για εκείνον, που έκανε ό,τι μπορούσε από την πρώτη στιγμή».


Ειδήσεις σήμερα: 

Γερμανία: Σάλος με την δολοφονία Αφγανής από τους αδελφούς της – Γιατί έχει ξεσπάσει πολιτική αντιπαράθεση

Βρετανία: Συναγερμός στο Πλίμουθ - Για περιστατικό με «αρκετούς νεκρούς και τραυματίες» μιλά η αστυνομία - Δείτε βίντεο

Ρωσία: Μία γυναίκα νεκρή και 18 τραυματίες εξαιτίας έκρηξης σε αστικό λεωφορείο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης