H Ρίκα Διαλυνά έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μεγάλη απώλεια που στιγμάτισε τη ζωή της μέχρι και σήμερα. Εκείνη των αγαπημένων της γονιών.
«Η στιγμή που με στιγμάτισε ήταν όταν έχασα τους γονείς μου διαδοχικά. Πρώτα πέθανε ο πατέρας μου σε ηλικία 60 ετών και εγώ τότε δούλευα στη Γερμανία και μου έδωσαν μόνο 24 ώρες για να έρθω να τον χαιρετήσω. Και όταν επέστρεψα, που με περίμεναν στη Γερμανία, η σκηνή που έπρεπε να γυρίσω ήταν να είμαι πάνω από 7 φέρετρα και να κοροϊδεύω τους πεθαμένους. Ήταν από τις σκηνές που έπρεπε να γυρίσω για το ρόλο μου, κοροϊδεύοντας τους νεκρούς. Όταν η μητέρα μου αρρώστησε τα παράτησα όλα και ήρθα στην Ελλάδα», είπε στην «On Time» για να συνεχίσει μιλώντας για τον θάνατο: «Τον φοβάμαι τον θάνατο. Είναι κάτι που δεν το ξέρεις. Δεν ξέρεις ποτέ ποιο θα είναι το τέλος σου»!
Η Ρίκα Διαλυνά γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλια της σε ένα ξεχωριστό πάρτι μαζί με εκλεκτούς φίλους και έγινε 87 χρονών!
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.