Ρίκα Διαλυνά: Τον φοβάμαι τον θάνατο

Ρίκα Διαλυνά: Τον φοβάμαι τον θάνατο

Η ηθοποιός αποκάλυψε ένα γεγονός που τη στιγμάτισε

Rika_Dialina
H Ρίκα Διαλυνά έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μεγάλη απώλεια που στιγμάτισε τη ζωή της μέχρι και σήμερα. Εκείνη των αγαπημένων της γονιών.

«Η στιγμή που με στιγμάτισε ήταν όταν έχασα τους γονείς μου διαδοχικά. Πρώτα πέθανε ο πατέρας μου σε ηλικία 60 ετών και εγώ τότε δούλευα στη Γερμανία και μου έδωσαν μόνο 24 ώρες για να έρθω να τον χαιρετήσω. Και όταν επέστρεψα, που με περίμεναν στη Γερμανία, η σκηνή που έπρεπε να γυρίσω ήταν να είμαι πάνω από 7 φέρετρα και να κοροϊδεύω τους πεθαμένους. Ήταν από τις σκηνές που έπρεπε να γυρίσω για το ρόλο μου, κοροϊδεύοντας τους νεκρούς. Όταν η μητέρα μου αρρώστησε τα παράτησα όλα και ήρθα στην Ελλάδα», είπε στην «On Time» για να συνεχίσει μιλώντας για τον θάνατο: «Τον φοβάμαι τον θάνατο. Είναι κάτι που δεν το ξέρεις. Δεν ξέρεις ποτέ ποιο θα είναι το τέλος σου»!

Η Ρίκα Διαλυνά γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλια της σε ένα ξεχωριστό πάρτι μαζί με εκλεκτούς φίλους και έγινε 87 χρονών!

Ειδήσεις σήμερα:

Εκδόσεις Λιβάνη: Πώς ο φημισμένος εκδοτικός οίκος έφτασε στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής

Κορωνοϊός: Κατά 66% αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι μέσα σε ένα μήνα - Σε ποιες περιοχές είναι αυξημένος ο δείκτης θετικότητας

Λούρδη Λεόν - Η κόρη της Μαντόνα ξεσπά: «Δεν είμαι αυτό το ατάλαντο πλουσιοκόριτσο, που της τα έδωσαν όλα έτοιμα όπως νομίζετε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης