Λούρδη Λεόν - Η κόρη της Μαντόνα ξεσπά: «Δεν είμαι αυτό το ατάλαντο πλουσιοκόριτσο, που της τα έδωσαν όλα έτοιμα όπως νομίζετε»

Λούρδη Λεόν - Η κόρη της Μαντόνα ξεσπά: «Δεν είμαι αυτό το ατάλαντο πλουσιοκόριτσο, που της τα έδωσαν όλα έτοιμα όπως νομίζετε»

Η χορεύτρια ξεσπά απέναντι σε όσους την κατηγορούν ότι εκμεταλλεύεται την φήμη και τα χρήματα της μητέρας της

lourd
Η μεγαλύτερη κόρη της Μαντόνα, Λούρδη προσπαθεί να ξεφύγει από την σκιά της μητέρας της και στη νέα της συνέντευξη στην Vogue «κάνει την επανάστασή της».

Η 24χρονη αυτοχαρακτηρίζεται ως «ελεύθερη φύση και απολύτως ικανή να πετύχει όσα θέλει χωρίς την παραμικρή καθοδήγηση» και σίγουρα το εννοεί, αν σκεφτεί κανείς ότι από ερασιτέχνης χορεύτρια έχει φτάσει να είναι πλέον καθηγήτρια χορού και ακριβοπληρωμένο μοντέλο.



Στην συνέντευξή της η ίδια ανέφερε πως αποφάσισε από πολύ μικρή να χαράξει το δικό της μονοπάτι και να έχει δική της ταυτότητα, χωρίς να την προσδιορίζει η διάσημη μητέρα της.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι αυτό το ατάλαντο, πλουσιοκόριτσο, που της τα έδωσαν όλα έτοιμα, αλλά πραγματικά δεν είμαι», εξηγεί η Λούρδη και τονίζει πως πήρε την ζωή στα χέρια της αμέσως μόλις έκλεισε τα 16, προκειμένου να μπορέσει να σπουδάσει αυτό, που πάντα αγαπούσε, χορό.

Κλείσιμο


«Πλήρωσα μόνη μου τις σπουδές μου. Δεν έχω ανάγκη από τα λεφτά της μαμάς», ανέφερε στην συνέχεια, εξηγώντας πως επέλεξε να ζει στο Μπούσγουϊκ, στο βόρειο τμήμα του Μπρούκλιν προκειμένου να μπορεί να  «χάνεται μέσα στην πολύγλωσση δημιουργική κοινότητα», που υπάρχει εκεί. 

Ήδη στα 24 της έχει καταφέρει να χτίσει μια λαμπρή καριέρα, αφού ανακηρύχθηκε ως το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Marc Jacobs και έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα brands, όπως Stella McCartney, Miu Miu, Converse κ.α. .



Σε ερώτηση σχετικά με τα «τρολς» των social media, που της επιτίθενται ανά διαστήματα εξαιτίας της φήμης της μητέρας της και βασίλισσας της ποπ, Μαντόνα, η «δυναμική» Λούρδη απαντάει: «Ελάτε, αν έχετε τα κότσια».







Ειδήσεις σήμερα: 

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε εξέλιξη στον Λάκκο Κυρίλλου σε βιομηχανική περιοχή - Ενισχύονται οι δυνάμεις

Αγρίεψε ο καιρός: Μετά τον καύσωνα και τις φωτιές «χτύπησαν» καταιγίδες, χαλάζι, κεραυνοί και δυνατοί άνεμοι

Ρωσία: Ελικόπτερο που μετέφερε τουρίστες συνετρίβη στην Καμτσάτκα - 8 επιβαίνοντες νεκροί και 8 διασωθέντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης