Άγριες Μέλισσες: Στο Διαφάνι άρχισαν τα γυρίσματα - Τα νέα πρόσωπα και οι καταιγιστικές εξελίξεις

Άγριες Μέλισσες: Στο Διαφάνι άρχισαν τα γυρίσματα - Τα νέα πρόσωπα και οι καταιγιστικές εξελίξεις

Δείτε φωτογραφίες από τον τρίτο κύκλο που θα αρχίσει να προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο - Εξελίξεις που θα συναρπάσουν υπόσχονται οι συντελεστές της σειράς

agriesmelisses_ant1tv3
Η αντίστροφη μέτρηση για τον τρίτο κύκλο της πιο δημοφιλούς σειράς της ελληνικής τηλεόρασης, τις Άγριες Μέλισσες έχει ξεκινήσει. Οι πρωταγωνιστές και όλοι οι συντελεστές βρίσκονται ήδη στο Διαφάνι. Τα πρώτα γυρίσματα είναι γεγονός και τα πρώτα επεισόδια θα αρχίσουν να προβάλλονται από τον Σεπτέμβριο στη μικρή οθόνη. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά και αναμένεται να κάνουν χαμό.

Οι εξελίξεις όπως έχει άλλωστε υποσχεθεί και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος αναμένονται καταιγιστικές και συναρπαστικές.

Οι αδελφές Σταμίρη σύμφωνα με τον «Τηλεθεατή» ήταν από τις πρώτες που επέστρεψαν στο Διαφάνι για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Παρόλο που η Δανάη Μιχαλάκη είχε παράλληλα και τις προετοιμασίες του γάμου της, ως σωστή επαγγελματίας, έδωσε το παρών, προκειμένου να συμμετέχει στις σκηνές των πρώτων επεισοδίων. Σε μια από αυτές μάλιστα, βρέθηκε με τις τηλεοπτικές αδελφές της, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου, με τις οποίες είναι πια και καλές φίλες. Στο Διαφάνι βρέθηκαν ξανά και ο Αναστάσης Ροϊλός, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, η Αμαλία Καβάλη, ο Κωνσταντίνος Δανίκας, αλλά και ο μικρός Σπύρος Ντούγιας, που έχει κλέψει τις καρδιές όλων των συντελεστών.



Εντυπωσίασε με το νέο της λουκ η Θεοφανιά Παπαθωμά, που ξεκίνησε επίσης γυρίσματα, κι όπως αποκαλύφθηκε στον τρίτο κύκλο η Βιολέτα, που υποδύεται, αποφάσισε να γίνει ξανθιά. Το ίδιο διάστημα έγιναν και κάποια γυρίσματα στη Λέρο, εκεί όπου θα βρεθούν εξόριστοι ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο Προκόπης (Γιώργος Ηλιόπουλος) και ο Μπάμπης (Γιάννης Βασιλώττος).

Κλείσιμο
Πέρα όμως από τους γνώριμούς μας ήρωες, και πολλοί νέοι θα κάνουν την εμφάνιση τους στο Διαφάνι, οι οποίοι θα δρομολογήσουν μια σειρά από εξελίξεις.




Νέα πρόσωπα φέρνουν συγκλονιστικές εξελίξεις
Ο Αιμίλιος Χειλάκης έκανε ήδη εντυπωσιακή εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Θα υποδυθεί τον Ακύλα Μεγαρίτη, αδελφό του Αχιλλέα, ο οποίος βγαίνει από τη φυλακή διψασμένος για εκδίκηση. Ο συγκεκριμένος ήρωας αναμένεται να ταράξει για τα καλά τα νερά, αφού έχει άριστες σχέσεις με το χουντικό καθεστώς και στη σκοτεινή περίοδο που ξεκινά, θα λειτουργεί από θέση ισχύος. Ο άνθρωπος που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, δεν είναι άλλος από τον Μελέτη.

Σημαντικό ρόλο όμως θα παίξει και η σύζυγός του Ζωή, την οποία θα υποδυθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Πρόκειται για μια γυναίκα που κρύβει επίσης ένα σκοτεινό παρελθόν, το οποίο θα ξεδιπλώνεται καθώς θα προχωρούν οι εξελίξεις. Ένας από τους νέους ρόλους που αναμένεται να συζητηθούν πολύ είναι και αστός του Ζάχου, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Νίκος Κουρής. Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης επιστρέφει στο Διαφάνι σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη. Ο σύζυγός της, Λάμπρος, βρίσκεται στην εξορία κι εκείνη αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ο Ζάχος θα σταθεί στο πλευρό της, όπως και στο παρελθόν, το γεγονός όμως ότι δεν την έχει ξεπεράσει ποτέ ίσως και να σταθεί αφορμή για να μπερδευτούν αρκετά τα πράγματα.



Ήρθε για να μείνει στο Διαφάνι και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, που θα υποδυθεί τον εκδότη της εφημερίδας «Ηχώ της Θεσσαλίας», Πέτρο Ορφανίδη. Έναν άντρα που θα επηρεάσει αρκετά τη ζωή της Ασημίνας, η οποία προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της μετά το χωρισμό της από τον Νικηφόρο. Όπως μαθαίνουμε δε, στον τρίτο κύκλο της σειράς αναμένεται να μπουν συνολικά 10-12 νέοι ήρωες.

Το Διαφάνι θα διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο, ενώ το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα φέρει για μία ακόμη φορά μεγάλες ανατροπές στις ζωές όλων των ηρώων. Κι όλα αυτά αμέσως μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις του δεύτερου κύκλου, που συγκλόνισαν όλο το χωριό.

Πόσο εύκολο θα είναι για τις τρεις αδελφές να βρουν την ευτυχία που τους στέρησαν η μοίρα και οι επιλογές τους; Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους Σεβαστούς, μια οικογένεια διαλυμένη και σκορπσμένη πια; Επίσης, υπάρχει κι ένα έγκλημα που ακόμα αποζητά εκτός από δικαίωση και τιμωρία, ενώ ένας θάνατος φέρνει δίψα για εκδίκηση. Ακόμη, στον τρίτο κύκλο, ένας έρωτας διεκδικεί πίσω όσα στερήθηκε, ένας σύμμαχος με διπλό πρόσωπο και μια νέα συμμαχία που αποζητά ανταλλάγματα.

Ένας κρυφός έρωτας γίνεται θανάσιμη παγίδα κι ένας αποχωρισμός μαχαίρι στην καρδιά. Την ίδια στιγμή, ένας άντρας δηλώνει έτοιμος να «κυριεύσει» τα πάντα, ενώ ένας εχθρός με πολλά πρόσωπα θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με μια νέα πραγματικότητα, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό...

Δείτε backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου

agriesmelisses_ant1tv
agriesmelisses_ant1tv1
agriesmelisses_ant1tv2
agriesmelisses_ant1tv3
agriesmelisses_ant1tv4
agriesmelisses_ant1tv6
agriesmelisses_ant1tv7
agriesmelisses_ant1tv8
agriesmelisses_ant1tv9
agriesmelisses_ant1tv10
agriesmelisses_ant1tv11
agriesmelisses_ant1tv12
agriesmelisses_ant1tv13
agriesmelisses_ant1tv14
agriesmelisses_ant1tv23
agriesmelisses_ant1tv45


Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία


Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης