Κιτ Χάρινγκτον: Μετά το τέλος του Game of Thrones, άφησε την υποκριτική για να «ασχοληθεί με τον εαυτό του»

Κιτ Χάρινγκτον: Μετά το τέλος του Game of Thrones, άφησε την υποκριτική για να «ασχοληθεί με τον εαυτό του»

Ο ηθοποιός αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, λόγω της δημοσιότητας, που του έφερε η σειρά - «Ήταν η καλύτερη απόφαση, που έχω πάρει ποτέ», ανέφερε ο ηθοποιός

game-of-thrones-jon-snow-759
O Κιτ Χάρινγκτον πιστεύει ότι η καλύτερη απόφαση, που πήρε ήταν το πρόγραμμα αποτοξίνωσης, στο οποίο αποφάσισε να συμμετάσχει, μετά το φινάλε του Game of Thrones.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, καλεσμένος στην εκπομπή του Jess Cagle στο SiriusXM, «The Jess Cagle Show», πέρασε πολλές δυσκολίες μόλις η δημοφιλής σειρά έφτασε στο τέλος της και θεωρεί πως η αιτία δεν ήταν άλλη, από την δημοσιότητα, που του έφερε το Game Of Thrones.



Κλείσιμο
Ο ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Τζον Σνόου στην σειρά του HBO για οκτώ περίπου χρόνια, ανέφερε πως χρειαζόταν οπωσδήποτε ένα διάλειμμα από την υποκριτική για να επικεντρωθεί στον εαυτό του.

«Έκανα ένα διάλειμμα μετά την σειρά και είπα: "Δεν θέλω να δουλέψω για έναν χρόνο, θέλω να συγκεντρωθώ σε εμένα". Είμαι πολύ χαρούμενος, που κατάφερα να το κάνω», ανέφερε ο Κιτ Χάρινγκτον.

Τελικά, τον Μάιο του 2019 ο ηθοποιός εντάχθηκε σε ειδικό πρόγραμμα για την διαχείριση του άγχους και την απεξάρτηση από το αλκοόλ. Πλέον, θεωρεί πως βρίσκεται στην καλύτερη του φάση και ανυπομονεί να επιστρέψει στην υποκριτική.

Μάλιστα, εν μέσω της πανδημίας προέκυψε για εκείνον ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Η σύζυγός του και πρώην συμπρωταγωνίστριά του στην σειρά, Ρόουζ Λέσλι έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.



«Αυτό είναι το κύριο πράγμα, που βγήκε για μένα από την πανδημία, το ότι έγινα πατέρας. Ήταν μία πολύ βαθιά και εκπληκτική εμπειρία», τόνισε.



Ειδήσεις σήμερα:

Τα συγχαρητήρια της Κομανέτσι στον Πετρούνια για το χάλκινο μετάλλιο

Λουκίδης: 11 χρόνια μετά δεν ζήτησαν συγγνώμη όσοι μιλούσαν για παρενέργειες του εμβολίου ενάντια στον Η1Ν1

Σαουδική Αραβία: Το βασίλειο του θανάτου - Μαζικές εκτελέσεις αντιφρονούντων αποκαλύπτει έκθεση-«κόλαφος» για το Ριάντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης