The Crown: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της Ιμέλντα Στόντον ως Βασίλισσα Ελισάβετ

Οι θαυμαστές διχάστηκαν, καθώς θεωρούν ότι η εμφάνισή της δεν ταιριάζει με την Βασίλισσα

Στον πέμπτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix, The Crown, την Κλερ Φόι και την Ολίβια Κόλμαν διαδέχεται ως η βασίλισσα Ελισάβετ η Ιμέλντα Στόντον.

Η πρώτη φωτογραφία από την μεταμόρφωσή της ηθοποιού στην Βασίλισσα της Αγγλίας κυκλοφόρησε στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram.

Η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως η «κακιά» Ντολόρες Άμπριτζ στην ταινία του Χάρι Πότερ και μάλλον ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία της στον συγκεκριμένο ρόλο, που καθιερώθηκε στο μυαλό του κοινού ως η Ντολόρες.



Το αποτέλεσμα; Όλοι οι φανς της σειράς σχολιάζουν πως η γυναίκα στην φωτογραφία καμία σχέση δεν έχει με την βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ όλοι αναφέρουν πως η Ντολόρες Άμπριτζ έκανε κι εκείνη την είσοδό της στο καστ του Crown.



Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν στην εφημερίδα Sun για τον ρόλο της στην σειρά: «Όταν η Κλερ ξεκίνησε, όλοι μας αισθανθήκαμε πως πρόκειται για ιστορικά γεγονότα. Στην συνέχεια, το ίδιο έκανε και η Ολίβια. Τώρα όμως, ξεκινάμε στο 1991 και εγώ υποδύομαι έναν ρόλο πολύ πιο πρόσφατο. Αυτή είναι η πρόκληση για εμένα. Όλοι θα έχουν άποψη και θα λένε: "Αυτό νομίζω πως δεν είναι έτσι, ούτε εκείνο... Δεν είναι ρόλος, στον οποίο μπορώ να δώσω την δική μου εκδοχή».



Ειδήσεις σήμερα:


Μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο: Στη μάχη από τα ξημερώματα εναέρια μέσα - Εκκενώθηκαν πέντε χωριά

Νίκος Δένδιας: Η Τουρκία πήρε διαζύγιο από τη διεθνή νομιμότητα

Η μαφία του... λουκουμά: «Έτσι με έδειραν και με πυροβόλησαν» - Στο φως η δικογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr