ZZ Top: Το θρυλικό ροκ συγκρότημα θα συνεχίσει ακόμα και μετά τον θάνατο του μπασίστα, Ντάστι Χιλ

ZZ Top: Το θρυλικό ροκ συγκρότημα θα συνεχίσει ακόμα και μετά τον θάνατο του μπασίστα, Ντάστι Χιλ

Η περιοδεία, που έμεινε στην μέση μετά τον θάνατό του μπασίστα, θα συνεχιστεί κανονικά - «Η επιθυμία του ήταν να συνεχιστεί το show», ανέφερε ο Μπίλι Γκίμπονς 

top
O Μπίλι Γκίμπονς των ZZ Top επιβεβαίωσε σε δήλωσή του πως το συγκρότημα σκοπεύει να συνεχίσει να υπάρχει και μετά τον θάνατο του μπασίστα τους, Ντάστι Χιλ.

Όπως εξήγησε: «Ήταν επιθυμία του να αφήσει το show να συνεχιστεί». Συγκεκριμένα, ο Γκίμπονς ανέφερε στον οικοδεσπότη του SiriusXM - Trunk Nation,  Έντι Τρανκ πως ο μπασίστας του είχε αφήσει ένα μήνυμα πριν φύγει από την ζωή.



Συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του είπε: «Αφήσε την παράσταση να συνεχιστεί». Ο Γκίμπονς, λοιπόν, δήλωσε για την επιθυμία του φίλου του και συνεργάτη του: «Αφού το είπε ο Ντάστι πριν φύγει από την ζωή, οφείλουμε να το σεβαστούμε και να προχωρήσουμε μπροστά τιμώντας τις επιθυμίες του».

ZZ Top - La Grange (Live From Gruene Hall) | Stages


Ο θρυλικός μπασίστας του συγκροτήματος έφυγε από την ζωή στον ύπνο του, την περασμένη Τετάρτη. Το μήνυμα των υπόλοιπων μελών της μπάντας ήταν: «Σε εμάς και τους οπαδούς των ZZ Top θα λείψει η σταθερή σου παρουσία, η καλή σου φύση και η συνεχής σου δέσμευση να προσφέρεις αυτό το "βάθος" στους Top. Θα μας λείψεις, φίλε».

Κλείσιμο


Αν και το συγκρότημα βρισκόταν σε περιοδεία, όταν έφυγε από την ζωή ο Ντάστι Χιλ, τα άλλα δύο μέλη εξήγησαν πως θα συνεχίσουν το tour, το οποίο θα διαρκέσει εώς τις 22 Δεκεμβρίου σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ και τον επόμενο χρόνο θα συνεχιστεί στον Καναδά.




Ειδήσεις σήμερα:


Μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο: Στη μάχη από τα ξημερώματα εναέρια μέσα - Εκκενώθηκαν πέντε χωριά

Νίκος Δένδιας: Η Τουρκία πήρε διαζύγιο από τη διεθνή νομιμότητα

Η μαφία του... λουκουμά: «Έτσι με έδειραν και με πυροβόλησαν» - Στο φως η δικογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης