Σάρα Φέργκιουσον: Παρόλο που το Παλάτι δεν θέλει καμία σχέση με το The Crown, εκείνη προσφέρθηκε να βοηθήσει στην πλοκή

Σάρα Φέργκιουσον: Παρόλο που το Παλάτι δεν θέλει καμία σχέση με το The Crown, εκείνη προσφέρθηκε να βοηθήσει στην πλοκή

Όπως εξήγησε, ήθελε να «βοηθήσει τον χαρακτήρα της» - O παραγωγός όμως, απέρριψε την πρότασή της

zmtqzisddjbueqfb2u2ax4jtru
Αν και η βασιλική οικογένεια προτιμά να μην ασχολείται με την σειρά The Crown, υπάρχει ένα μέλος της, που προθυμοποιήθηκε με μεγάλη χαρά να βοηθήσει στην πλοκή.

Εκπρόσωποι του Παλατιού έχουν αναφέρει πως η βασιλική οικογένεια δεν θέλει να γνωρίζει τίποτα για την σειρά. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να απαντήσουν σε καμία ερώτηση και ούτε να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν κάποια από τις ιστορίες, που έχει αναδείξει η σειρά και ήταν ως τώρα άγνωστες στον κόσμο.

Όμως, η Σάρα Φέργκιουσον έχει διαφορετική άποψη. Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου και μητέρα της πριγκίπισσας Ευγενίας και της Βεατρίκης μίλησε στο Town&Country για την διάσημη σειρά του Netflix και όπως αποκάλυψε, είχε προσφερθεί να βοηθήσει την παραγωγή στην δημιουργία του χαρακτήρα της.



Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Γιορκ επικοινώνησε με τον παραγωγό Άντι Χάρις και του πρότεινε να βοηθήσει την ηθοποιό, που την υποδύεται, Τζέσικα Ακιλίνα. «Του είπα, γιατί να μην πρέπει να βοηθήσω τον χαρακτήρα μου, αφού μπορώ», είπε. Όπως εξήγησε όμως, εκείνος αρνήθηκε την προσφορά της.

Η Σάρα Φέργκιουσον ανέφερε επίσης πως κατά την εμφάνισή της στον τέταρτο κύκλο της σειράς, αυτό που της άρεσε περισσότερο ήταν ο τρόπος, με τον οποίο πρόβαλλαν τον γάμο της. «Μου αρέσει που έδειξαν τον γάμο μου. Το γύρισαν πολύ όμορφα. Όμως, στην τελευταία σεζόν που είναι η Φέργκι;», είπε η δούκισσα του Γιορκ.



Κλείσιμο
Θεωρεί ότι η ίδια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην 5η σεζόν του Crown και είναι λάθος που δεν φαίνεται σε αυτήν, καθώς δεν ήταν μόνο η σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου, αλλά και μία από τις πιο στενές φίλες της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, της οποία η ιστορία είναι το επίκεντρο του τελευταίου κύκλου, που εστιάζει στον γάμο της με τον Κάρολο.





Ειδήσεις σήμερα: 
Η πειθώ το μεγαλύτερο όπλο για να χτιστεί το τείχος ανοσίας - Με φειδώ οι περιορισμοί

Φιλιππίδης: Καταιγισμός στο Twitter για την προφυλάκισή του - «Επίδαυρος οι φυλακές της Τρίπολης»

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για πέντε περιφέρειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης