Πρίγκιπας Άντριου και Σάρα Φέργκιουσον, ξανά μαζί μετά από 17 χρόνια!

Πρίγκιπας Άντριου και Σάρα Φέργκιουσον, ξανά μαζί μετά από 17 χρόνια!

Σχεδιάζουν να ανέβουν για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας

Έως τις 15 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για νέα ρύθμιση οφειλών προς το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
Πρίγκιπας Άντριου και Σάρα Φέργκιουσον, ξανά μαζί μετά από 17 χρόνια!
«Γαλαζοαίματη» επανένωση, μετά από 17 χρόνια...  Ο πρίγκιπας Άντριου της Αγγλίας και η Σάρα Φέργκιουσον είναι ξανά ζευγάρι και μάλιστα σχεδιάζουν στο άμεσο μέλλον να παντρευτούν για δεύτερη φορά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας dailymail.

Ο 53χρονος δούκας και η συνομήλική του δούκισσα του Γιορκ φαίνεται πως ξαναβρήκαν την αγάπη ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, όπως ομολογούν φίλοι του ζευγαριού.

Το διαζύγιο πάντως που πήρε το πριγκιπικό ζεύγος το 1996, μπορεί να χαρακτηριστεί βελούδινο, αφού οι δυο τους διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα έμεναν μαζί, στο πρώην εξοχικό της Βασίλισσας Ελισάβετ, στο Μπέρκσαϊρ.

Κλείσιμο
Πάντως, δεν έχουν περάσει καλά καλά τρία χρόνια από τη στιγμή που οι πληροφορίες για τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η κυρία Φέργκιουσον έκαναν τον γύρο του κόσμου. Μάλιστα, έχει μείνει στην ιστορία η δημοσιογραφική παγίδα που έστησε ένας ρεπόρτερ στην πρώην «γαλαζοαίματη», προσφέροντάς της δήθεν 600.000 ευρώ προκειμένου να αποκτήσει προνομιακή πρόσβαση στον δούκα του Γιορκ. Η ίδια μάλιστα, στο βίντεο που είχε διαρρεύσει, είχε εμφανιστεί θετική να μεσολαβήσει στον πρώην σύζυγό της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης