Ηλέκτρα Αστέρη: Τα γενέθλιά της και το πάρτι - έκπληξη, που ετοίμασε για εκείνη ο Ευτύχης Μπλέτσας - Φωτογραφίες

Ηλέκτρα Αστέρη: Τα γενέθλιά της και το πάρτι - έκπληξη, που ετοίμασε για εκείνη ο Ευτύχης Μπλέτσας - Φωτογραφίες

Αν και εκείνη δεν είχε σκοπό να ετοιμάσει κάποιο πάρτι για την ημέρα των γενεθλίων της, ο Ευτύχης Μπλέτσας «τα κανόνισε όλα»

asteri
Η Ηλέκτρα Αστέρη το τελευταίο διάστημα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς υποδέχτηκε στην ζωή της το δεύτερο κοριτσάκι της, όμως και σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για εκείνη, αφού έχει τα γενέθλιά της.

Όπως ανέφερε στην φωτογραφία, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν σκόπευε να γιορτάσει την ημέρα με ξεχωριστό τρόπο, ο σύζυγός της Ευτύχης Μπλέτσας είχε άλλα πλάνα για την αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα, εκείνος και η μεγαλύτερη κόρη τους οργάνωσαν για την Ηλέκτρα Αστέρη ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της στο νέο στούντιο, που ετοιμάζει το ζευγάρι για την εκπομπή τους, Happy Traveller.

Η ίδια έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, όπου περιέγραψε ακριβώς την ημέρα των γενεθλίων της και τα συναισθήματά της.

«Να έχεις γεννήσει πριν δύο εβδομάδες, ακόμη να προσπαθείς να ισσοροπήσεις σε όλα όσα βιώνεις και τσουπ.. στα καπάκια να έρχονται και τα γενέθλιά σου. Νομίζα ότι φέτος δεν θα μπορέσω να τα γιορτάσω grande όπως πάντα, όμως ο αγαπημένος μου ( @ftbletsas ) είχε άλλες βλέψεις. Με τη μεγάλη μας κόρη έκαναν στο νέο στούντιο που ετοιμάζουμε, ένα τεράστιο πάρτυ. Πάρτυ για τα γενέθλια μου, πάρτυ για τη γέννηση της κόρης μας, πάρτυ για όλα όσα έχουμε για τα οποία νιώθουμε ευγνωμοσύνη κάθε δευτερόλεπτο. Αν ένα πράγμα μου λείπει όσο τίποτα αυτές τις στιγμές είναι ο Ηρακλής μου. Αν μπορούσα να κάνω μια ευχή και να πραγματοποιηθεί θα ήταν να είναι εδώ ο κολλητός μου. Επειδή αυτό δεν γίνεται και το ξέρω, θα σας πω κάτι. Αν θέλετε να κάνετε κάτι όμορφο για εσάς και τους γύρω σας να κάνετε αυτό: Να εκτιμάτε ότι έχετε την στιγμή που το έχετε. Όχι πριν, όχι μετά. Να εκτιμάτε ΤΩΡΑ. Δείξτε τώρα στον σύντροφό σας ότι τον νοιάζεστε, παίξτε τώρα με το παιδί σας και ας έχετε ασιδέρωτα ρούχα, πάρτε τώρα αγκαλιά όσους αγαπάτε και μην το καθυστερείτε, βγείτε τώρα βόλτα με το κατοικίδιο σας και παίξτε μαζί του. Ο χρόνος που έχουμε πολύς ή λίγος είναι σημαντικός. Και ακόμη πιο σημαντικό είναι πως και με ποιους τον σπαταλάμε.
Ευχαριστώ μωρό μου @ftbletsas για την εκπληξαρα. Νιώθω άπειρη ευγνωμοσύνη για ό,τι έχουμε και ό,τι ζούμε. Υγεία μόνο εύχομαι. Υγεία και λίγο τύχη. Όλα τα άλλα τα μπορούμε», έγραψε η Ηλέκτρα στην λεζάντα της ανάρτησής της. 



Κλείσιμο
Με την σειρά του, ο Ευτύχης Μπλέτσας έκανε την δική του ανάρτηση για να ευχηθεί στην αγαπημένη του σύζυγο. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Χρόνια πολλά και καλά γυναίκα της ζωής μου @electra_asteri Να σε χαιρόμαστε!»





Ειδήσεις σήμερα

Μετάλλαξη Δέλτα: Προστασία προσφέρουν τα εμβόλια της Pfizer, της Moderna και της AstraZeneca

Ολυμπιακοί Αγώνες, Πόλο, Ελλάδα-Ουγγαρία 10-9: Ιστορικός θρίαμβος!

Τζούλια Νόβα: Είπε το μεγάλο «ναι» και ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης