Κάιλι Τζένερ: Το χρυσό, μικροσκοπικό μπικίνι της, που έκανε «πάταγο» στο Instagram (φωτογραφία)

Κάιλι Τζένερ: Το χρυσό, μικροσκοπικό μπικίνι της, που έκανε «πάταγο» στο Instagram (φωτογραφία)

Η διάσημη περσόνα είδε πόσο μεγάλη επιτυχία έκανε το νέο της μαγιό συγκεντρώνοντας 8 εκατ. likes και «ξεπέρασε τον εαυτό της» φορώντας το ξανά και μαζεύοντας πάνω από 11 εκατ. likes

jenner_3
Η αγαπημένη εποχή των Καρντάσιανς, όπως όλα δείχνουν, είναι το καλοκαίρι και αυτό γιατί μπορούν να περνάνε ατελείωτες ώρες στην πισίνα με τα αγαπημένα τους μπικίνι.

Όπως και οι αδερφές της, έτσι και η Κάιλι Τζένερ ανάρτησε πρόσφατα δύο πολύ σέξι φωτογραφίες, όπου ποζάρει με το νέο της χρυσό μπικίνι και εντυπωσιάζει με τις πληθωρικές καμπύλες της.

Το μικροσκοπικό μαγιό της δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία και όπως είναι φυσικό, έχει ξετρελάνει τους θαυμαστές της. Μάλιστα, όχι μόνο είναι ιδιαίτερα σέξι, αλλά κοστίζει ακριβά, καθώς μονάχα αυτό το...λίγο ύφασμα κυμαίνεται από 148 δολάρια εώς 250, ανάλογα το χρώμα του.

Στην πρώτη της δημοσίευση, η διάσημη περσόνα ανάρτησε τρία στιγμιότυπα, που κάνει ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα της και στην λεζάντα έγραψε: «Σέξι όσο δεν πάει».



Κλείσιμο
Αφού, λοιπόν, είδε τι επιτυχία έκανε το «μαγιό» της, συγκεντρώνοντας περίπου 8 εκ. likes, ανάρτησε δύο ακόμα στιγμιότυπα φορώντας το, αυτή την φορά μπροστά στον καθρέφτη της. Η δεύτερη δημοσίευσή της ξεπέρασε τελικά, την πρώτη συγκεντρώνοντας παραπάνω απο 11 εκατ. likes.




Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Ιάπωνες κατάφεραν να μας συγκινήσουν σε ένα άδειο από κόσμο στάδιο

Τραγωδία στο Μάτι: Πλήθος κόσμου στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των θυμάτων της πυρκαγιάς - Φωτογραφίες

Μίνα Σουβάρι: Η πρωταγωνίστρια του American Beauty εξομολογείται: «Με εκμεταλλεύτηκε, διασκέδασε μαζί μου και μετά με πέταξε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης