Κάιλι Τζένερ: Το χρυσό, μικροσκοπικό μπικίνι της, που έκανε «πάταγο» στο Instagram (φωτογραφία)
Η διάσημη περσόνα είδε πόσο μεγάλη επιτυχία έκανε το νέο της μαγιό συγκεντρώνοντας 8 εκατ. likes και «ξεπέρασε τον εαυτό της» φορώντας το ξανά και μαζεύοντας πάνω από 11 εκατ. likes
Πέννυ Λουπάκη
Η αγαπημένη εποχή των Καρντάσιανς, όπως όλα δείχνουν, είναι το καλοκαίρι και αυτό γιατί μπορούν να περνάνε ατελείωτες ώρες στην πισίνα με τα αγαπημένα τους μπικίνι.
Όπως και οι αδερφές της, έτσι και η Κάιλι Τζένερ ανάρτησε πρόσφατα δύο πολύ σέξι φωτογραφίες, όπου ποζάρει με το νέο της χρυσό μπικίνι και εντυπωσιάζει με τις πληθωρικές καμπύλες της.
Το μικροσκοπικό μαγιό της δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία και όπως είναι φυσικό, έχει ξετρελάνει τους θαυμαστές της. Μάλιστα, όχι μόνο είναι ιδιαίτερα σέξι, αλλά κοστίζει ακριβά, καθώς μονάχα αυτό το...λίγο ύφασμα κυμαίνεται από 148 δολάρια εώς 250, ανάλογα το χρώμα του.
Στην πρώτη της δημοσίευση, η διάσημη περσόνα ανάρτησε τρία στιγμιότυπα, που κάνει ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα της και στην λεζάντα έγραψε: «Σέξι όσο δεν πάει».
Αφού, λοιπόν, είδε τι επιτυχία έκανε το «μαγιό» της, συγκεντρώνοντας περίπου 8 εκ. likes, ανάρτησε δύο ακόμα στιγμιότυπα φορώντας το, αυτή την φορά μπροστά στον καθρέφτη της. Η δεύτερη δημοσίευσή της ξεπέρασε τελικά, την πρώτη συγκεντρώνοντας παραπάνω απο 11 εκατ. likes.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.