Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος, δεν το καταλαβαίνω»

Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος, δεν το καταλαβαίνω»

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός ανέφερε πως η ίδια έχει εμβολιαστεί και είναι εναντίον των αρνητών του εμβολίου, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να προφυλαχθούμε

καρυδη
Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έντονη άρνηση, που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα εναντίον των εμβολίων και κυρίως αυτού του κορωνοϊού.

Η ηθοποιός εξήγησε πως όχι μόνο εμβολιάστηκε αλλά είναι και κατά του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Τόνισε πως παρ' όλα αυτά καταλαβαίνει τους ανθρώπους που φοβούνται τις παρενέργειες, όμως είναι ο μόνος τρόπος για να προφυλαχθούμε.

Συγκεκριμένα, είπε: «Θα ένιωθα ασφάλεια να πάω σε έναν χώρο, που θα είναι μόνο για εμβολιασμένους, κι εγώ εμβολιασμένη είμαι. Είμαι γενικά υπέρ των εμβολίων, όχι μόνο τώρα. Όλο αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα, που υπάρχει τα τελευταία χρόνια δεν το καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω ούτε γιατί έπρεπε να επιστρέψει η ιλαρά. Ήταν μία ασθένεια, που την είχαμε καταπολεμήσει. Η δική μου γενιά δεν το είχε αυτό. Από μικροί όλοι κάναμε όλα τα εμβόλια τα παιδικά. Είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος».



Πρόσθεσε επίσης, αναφερόμενη σε όσους έχουν τις επιφυλάξεις τους για το εμβόλιο του κορωνοϊού: «Καταλαβαίνω τους ανθρώπους, που έχουν φοβία. Φοβούνται τις παρενέργειες. Κι εγώ φοβάμαι τις παρενέργειες, δεν το έχω εύκολο, αλλά είναι ο μόνο τρόπος να προφυλαχθούμε και να προφυλάξουμε τους γύρω μας, ώστε να ξαναγυρίσουμε στις ζωές μας».


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικός Giannis: «Θανάση τα καταφέραμε αδερφέ, κανείς δεν μπορεί να μας το πάρει»

Μετάλλαξη Δέλτα: Αντιφατικά συμπεράσματα από δύο νέες έρευνες για το εμβόλιο της Pfizer - Από 39% έως 88% η αποτελεσματικότητά του

Μύκονος: Φτιάχνουν «Covid Test Center» μέσα στα beach bars! - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης