Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι υπέρ των θυμάτων... δεν ξέρω γιατί μου την πέσανε»

Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι υπέρ των θυμάτων... δεν ξέρω γιατί μου την πέσανε»

Η ηθοποιός μίλησε για την κριτική που δέχθηκε σχετικά με ανάρτησή της για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο

Smaragda_Karidi
Η Σμαράγδα Καρύδη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για το πώς πέρασε τον κορωνοϊό, για την επιστροφή του Celebrity Game Night στο Mega, αλλά και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τοποθέτησή της για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου.

«Όχι μόνο πέρασα κορωνοϊό, αλλά ήμουν και από αυτές που φοβόμουνα πολύ τον κορωνοϊό. Οι δύσκολες μέρες ήταν οι 9 που είχα συνέχεια πυρετό και ανεβοκατέβαινε με τα αντιπυρετικά. Ευτυχώς δεν μου το γύρισε σε κάτι άλλο. Χαίρομαι που το έχω τώρα πίσω μου. Σε 15 μέρες θα κάνω το τεστ των αντισωμάτων και ελπίζω να έχω αρκετά. Τον Θοδωρή ευτυχώς τον έδιωξα έγκαιρα από το σπίτι και δεν τον κόλλησα...

Είμαι υπερ των θυμάτων 100%. Ήταν για το καλό του θεάτρου. Δεν συζητάω για παιδικές κακοποιήσεις, είναι πέρα από κάθε νου. Είναι σωστό να βγαίνουν και να μιλάνε γι΄ αυτό. Εγώ είμαι εντελώς υπέρ αυτού. Εγώ δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Απλά δεν έχω τη διάθεση να βγω και να βρίζω κάποιον και να λιθοβολώ. Δεν ξέρω γιατί μου την πέσανε… Ο κόσμος είναι πολύ στριμωγμένος και θυμωμένος. Αν δεν ήμασταν σε lockdown δεν θα είχαμε τόσα νεύρα. Δεν έχει κανείς υπομονή να διαβάσει με προσοχή».

Η Σμαράγδα Καρύδη για τον κορονοϊό και τις τοποθετήσεις της για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης