Πολίνα Πορίζκοβα: Ο νέος τρόπος για να φορέσει την μάσκα της...είναι καλύπτοντας το στήθος της
Το διάσημο μοντέλο πόζαρε τόπλες στο Instagram
Πέννυ Λουπάκη
Η Πολίνα Πορίζκοβα βρήκε έναν πολύ διαφορετικό τρόπο να φοράει την μάσκα της.
Όπως φαίνεται, το σούπερ μόντελ κουράστηκε να καλύπτει το πρόσωπό της με την μάσκα προστασίας κατά του κορωνοϊού και αποφάσισε να καλύψει με αυτήν...το στήθος της.
Στη νέα φωτογραφία, που ανάρτησε η θεά του μόντελινγκ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάρει τόπλες με την καλύτερη της φίλη Λιζ Κάρεϊ, όπως αποκαλύπτει στην λεζάντα.
Οι δύο γυναίκες φορούν μόνο το κάτω μέρος του μαγιό τους, ενώ το γυμνό τους στήθος επέλεξαν να το καλύψουν με δύο emoji στο σχήμα της μάσκας.
Στην λεζάντα της φωτογραφίας, η Πολίνα Πορίζκοβα έγραψε:«Μας είπαν να φοράμε ξανά μάσκες. Οπότε, εγώ και η Λιζ Κάρεϊ υπακούσαμε. Οι φίλοι μου (και η οικογένειά μου) είναι ο πραγματικός μου πλούτος.Γελάνε και κλαίνε μαζί μου, με ταΐζουν και με ποτίζουν, σωματικά και πνευματικά και επιτρέπουν και μου επιτρέπουν να γδύσω την ψυχή μου. Το ίδιο και εγώ. Και ναι, και τα σώματα μας. Σε ευχαριστώ Λιζ για τις φωτογραφίες και για την διασκέδαση και για το φαγητό».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.