Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μιλάει για το «Έτερος Εγώ» και την συνεργασία με το Netflix

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μιλάει για το «Έτερος Εγώ» και την συνεργασία με το Netflix

Ο δημιουργός της σειράς εξηγεί τι προέκυψε τελικά΄με την συμφωνία που είχε κάνει με το Netflix - Θα προβληθεί το Έτερος Εγώ στην δημοφιλή πλατφόρμα;

ετερος_εγω
Μιλώντας στο podcast του Λάμπρου Φισφή «Παρακαλώ υποδεχτείτε...», ο σκηνοθέτης και δημιουργός της δημοφιλούς σειράς της Cosmote tv «Έτερος Εγώ», Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία του με το Netflix.

Όπως αποκάλυψε, τα σχέδια του για την μεταφορά της ταινίας στην δημοφιλή πλατφόρμα τελικά «ναυάγησαν» και οι λόγοι δεν ήταν σίγουρα οικονομικοί, όπως συμβαίνει συνήθως.

«Η προσφορά του Netflix δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με το ένα, ούτε με το δύο, οπότε το οικονομικό δεν ήταν πρόβλημα», εξηγεί αρχικά. «Υπήρχαν πολλά εμπόδια. Αρχικά, η πρόθεση της πλατφόρμας ήταν να κατέβει η σειρά από την Cosmote, κάτι που φυσικά η εταιρεία δεν δέχτηκε και έτσι και οι δύο πλευρές έχασαν πολύ χρόνο για να βρουν την χρυσή τομή», προσθέτει.

Παρακαλώ Υποδεχτείτε...τον Σωτήρη Τσαφούλια


Στην συνέχεια της συζήτησής του με τον διάσημο κωμικό, ο σκηνοθέτης είπε: «Το πράγμα ξεκίνησε να χαλάει, όταν η Cosmote TV αποφάσισε για τους δικούς της λόγους -οι οποίοι από την πλευρά μου ήταν απόλυτα σεβαστοί-, το Netflix να παίξει την σειρά παντού στον κόσμο εκτός από την Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό, δεν δέχτηκαν κάτι τέτοιο».

Κλείσιμο


Οι παραγωγοί που ήθελαν να μεταφέρουν την σειρά, φαντάζονταν άλλη μια επιτυχία σαν το La Casa De Papel, όπως εξήγησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ξεκινώντας έτσι από την χώρα παραγωγής της σειράς. «Η Τέλεια Ληστεία βγήκε στην Ισπανία, δεν πήγε καλά, το πήραμε εμείς, είχε δυναμική, το προωθήσαμε και έγινε», αυτό είχαν στο μυαλό τους οι υπεύθυνοι του Netflix, όμως η Cosmote TV δεν τους έκανε την χάρη.



«Για να μπει το Netflix στην μυθοπλασία μίας χώρας, το ενδιαφέρει να παίξει κυρίως σε αυτή την χώρα. Να πάρει ελληνικό προϊόν και να μην το δείξει στην Ελλάδα; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», καταλήγει.






Ειδήσεις σήμερα


Οι νέοι μεταφέρουν τη λοίμωξη από τα νησιά - Ποιες περιοχές μπαίνουν σε αυξημένη επιτήρηση

Σάμος: Μαίνεται η φωτιά στους Βουρλιώτες - Εκκενώνονται προληπτικά το Κοκκάρι και ξενοδοχεία

Κορωνοϊός: Στα 2.794 τα νέα κρούσματα - Tα 402 με μετάλλαξη Δέλτα και 215 με νοτιοαφρικανική έως τις 7 Ιουλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης