Για δεύτερη φορά το γάμο του ανέβαλε οΓρηγόρης Μπιθικώτσης. Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής και γιος του αείμνηστου Γρηγόρη Μπιθικώτση προετοιμαζόταν για τον γάμο του με την αγαπημένη του Ελένη στη Μύκονο, αλλά όπως ανακοίνωσε αυτός αναβάλλεται ξανά αυτή τη φορά λόγω κορωνοϊού.
Όπως εξήγησε η επιβολή πλαφόν στα άτομα που μπορούν να είναι καλεσμένοι στους γάμους δεν του επιτρέπει να τον κάνει όπως θέλει.
«Δεδομένων των συνθηκών, προέχει η υγεία των δικών μας. Με το Ελενάκι είμαστε τρισευτυχισμένοι. Είναι στενάχωρο, δημιουργεί έναν εκνευρισμό αλλά βλέποντας και κάνοντας. Και το νυφικό και το κοστουμάκι θα μας περιμένουνε, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς» είπε αρχικά.
«Σήμερα θα περάσω τη μέρα ακυρώνοντας πράγματα και ενημερώνοντας αγαπημένους φίλους» συνέχισε, λέγοντας: «Με την πρώτη ευκαιρία όταν το έδαφος είναι πρόσφορο μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο θα έχουμε καταφέρει να καλέσουμε ξανά τον κόσμο».
«Ήμουν τραγουδιστής τώρα πια είμαι τουρίστας. Πρέπει όλοι να προσέχουμε» τόνισε ο τραγουδιστής για το μέλλον του επαγγέλματός του.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events