Friend of a Friend: Το νέο single του Rodrigo Leao σε συνεργασία με την Michelle Gurevich

Friend of a Friend: Το νέο single του Rodrigo Leao σε συνεργασία με την Michelle Gurevich

To single είναι το πρώτο δείγμα μέσα από το νέο άλμπουμ του Leão, «A Estranha Beleza da Vida» που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

friend_of_a_friend
O Rodrigo Leão κυκλοφόρησε το νέο του single «Friend of a Friend» με την Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιό, Michelle Gurevich (Chinawoman) στους στίχους και την ερμηνεία. To single είναι το πρώτο δείγμα μέσα από το νέο άλμπουμ του Leão, «A Estranha Beleza da Vida» που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του στις μεγάλες μουσικές σκηνές.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Rodrigo συνέθεσε και εμπνεύστηκε μερικά από τα άλμπουμ του σαν να ήταν ταινίες. Από εκεί, όπως και σε μια ταινία, έχει να κάνει με τις σωστές φωνές για κάθε χαρακτήρα που παίζει ρόλο σε αυτήν την αφήγηση. Πλαισιωμένος από τους ήχους και τη μουσική, ο Rodrigo κάνει την τελική επεξεργασία δίνοντας σε κάθε άλμπουμ μια άλλη μουσική ματιά που ακολουθεί την ιστορία της κάθε «ταινίας». Αυτό ήταν το μονοπάτι που ακολούθησε σε άλμπουμ, όπως το «Alma Mater», το «Cinema» ή το «A Mãe», όπου οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες είναι οι χαρακτήρες που συνθέτουν την ιστορία. Από κοινού, περισσότερο από ένα μουσικό στιλ, αυτά τα άλμπουμ λειτουργούν σα να ήταν μια ταινία, με τον κινηματογράφο ως βασικό στοιχείο.

rodrigo_2


To «Friend of a Friend» φέρνει και πάλι αυτή την ιδέα του κινηματογραφικού περιβάλλοντος με την Michelle Gurevich στον πρώτο ρόλο. Για τον Rodrigo, είναι ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια μέσα από το δίσκο και λέει χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα θέμα που αρχικά ξεκίνησε από την αναζήτηση ενός χαρούμενου ρυθμού, με επιρροή από την μουσική των 50’s και αυτό μου έδωσε τον ενθουσιασμό που έψαχνα για να βρω νέες ιδέες».

Το ζωηρό αυτό τραγούδι συνοδεύεται από ένα video clip που γυρίστηκε μεταξύ Κοπεγχάγης και Λισαβώνας. Οι δύο καλλιτέχνες δεν συναντήθηκαν ποτέ αλλά πρωταγωνιστούν και οι δύο στο video, το οποίο σκηνοθέτησε η Michelle. Το εξώφυλλο του single δημιούργησε ο δημοφιλής συγγραφέας και illustrator Alfonso Cruz.

Κλείσιμο
Rodrigo Leão - Friend of a Friend feat. Michelle Gurevich (Official Video)


Ειδήσεις σήμερα:

Οι 18-24 «οδηγούν» την επιδημία λόγω πάρτι - Αύξηση και στις μολύνσεις παιδιών

Γονικές παροχές: Πότε «τσιμπάει» η εφορία τα χρήματα που δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους

Νεογνό 14 ημερών με κορωνοϊό στην παιδιατρική κλινική του Ρίου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης