Χίλαρι Νταφ: Γέννησε το κοριτσάκι της σε πισίνα και μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από τον τοκετό

Χίλαρι Νταφ: Γέννησε το κοριτσάκι της σε πισίνα και μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από τον τοκετό

Η ηθοποιός προτίμησε να μην επισκεφτεί το μαιευτήριο και αντ' αυτού έφερε στον κόσμο την κόρη της μέσα σε μία πισίνα στο σπίτι της

duff
Μερικές πολύ προσωπικές στιγμές μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram η Χίλαρι Νταφ.

Η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, την Μάε, στις 24 Μαρτίου. Όμως, αντί να γεννήσει την κόρη της στο μαιευτήριο, προτίμησε έναν «εναλλακτικό» τοκετό σε πισίνα μέσα στο σπίτι της.

Έτσι, εκείνη και ο σύζυγός της, Μάθιου Κόμα, υποδέχτηκαν το κοριτσάκι τους μέσα στο νερό και η ηθοποιός μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την διαδικασία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Με μία σειρά φωτογραφιών και ένα συγκινητικό κείμενο ευχαρίστησε όσους την στήριξαν εκείνη την στιγμή και εξήγησε στους ακόλουθούς της πόσο «μαγική» ήταν η εμπειρία της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Νιώθω έτοιμη να μοιραστώ μερικές φωτογραφίες από την ημέρα γέννησης της Μάε Μάε!!! Για να νιώσω ασφαλής κατά τη γέννηση και να φτάσω εκεί που έπρεπε να πάω, ήταν σημαντικό να έχω το σωστό σύστημα υποστήριξης. Τον τέλειο χώρο, την έλλειψη πίεσης, χιούμορ, ηρεμία και ανθρώπους που υποστηρίζουν την δύναμή μου. Ο σύζυγός μου είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος και η άγκυρα μου, όταν νιώθω σαν να σκαρφαλώνω στους τοίχους και η μικρή μου Μόλι είναι μια εξαιρετική μαία που έμεινε μαζί μου, όταν έπρεπε να είμαι ακίνητη και ήσυχη. Απόλαυσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι καθόμουν σε doggy puddle pads όταν έσπασαν τα νερά μου. Η μαμά μου ήταν εκεί για να φτιάξει όλα τα σνακ και να παρακολουθήσει με ένα μεγάλο νευρικό χαμόγελο το μωρό της να της φέρνει τη νέα της εγγονή στον κόσμο. Η βοήθεια που είχα για την στήριξη των άλλων παιδιών μου, ενώ εγώ δεν ήμουν ικανή, ήταν ίσως η πιο ανακουφιστική σκέψη από όλες. Όλοι έπρεπε να βοηθήσουν. Για πάντα lol. Αυτή είναι πολύ σκληρή δουλειά ... κάθε τρόπος που μια γυναίκα φέρνει ένα μωρό στον κόσμο. Από την εγκυμοσύνη, τις τομές, τις γεννήσεις στο νοσοκομείο ή στο σπίτι, το ταξίδι του θηλασμού και το μεγάλωμα αυτών των μικρών όντων, την ευθύνη να στέκονται γεμάτα αυτοπεποίθηση, ευγενικοί πολίτες του κόσμου. Σε απορροφά τελείως. Μια κουραστική, μαγική, θαυμαστή περιπέτεια… Για αυτό ένα μπράβο στις παντοδύναμες μητέρες. Κάνουν τα βουνά να κινούνται καθημερινά».

Δείτε τις φωτογραφίες:


Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Οι 18-24 «οδηγούν» την επιδημία λόγω πάρτι - Αύξηση και στις μολύνσεις παιδιών

Γονικές παροχές: Πότε «τσιμπάει» η εφορία τα χρήματα που δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους

Νεογνό 14 ημερών με κορωνοϊό στην παιδιατρική κλινική του Ρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης