Μύκονος: Το χρυσό δαχτυλίδι της Φτελιάς, ο Μπαπέ πρώτο τραπέζι καμπαρέ και οι σαμπάνιες στην άμμο της Ψαρούς

Μύκονος: Το χρυσό δαχτυλίδι της Φτελιάς, ο Μπαπέ πρώτο τραπέζι καμπαρέ και οι σαμπάνιες στην άμμο της Ψαρούς

Μια εντυπωσιακή καλλονή κλαίει ακόμη για το κόσμημα που της έφυγε από το δάχτυλο και δεν βρέθηκε ποτέ - Ο Κιλιάν Μπαπέ θαύμασε τις ωραιότερες χορεύτριες του νησιού και οι Moët ανοίγονται στην άμμο

mykonos_party_art
Το περασμένο Σάββατο ο αέρας που φυσούσε στην Φτελιά της Μυκόνου έκανε την υπόθεση μπάνιο δύσκολη, ακόμη και στο προστατευμένο Alemagou, όμως μια εντυπωσιακή νεαρή τον αψήφησε και βούτηξε.

Όταν βγήκε και σκουπίστηκε με την πετσέτα της, πέρασαν λίγα λεπτά πριν καταλάβει ότι έχασε το χρυσό δαχτυλίδι που φόραγε, το οποίο γλίστρησε από το χέρι της και χάθηκε.

mykonos-daxtylidi-6548

Οι φωνές της αναστάτωσαν την παρέα της, και για την επόμενη μια ώρα οι άνδρες που τις συνόδευαν βούτηξαν αρκετές φορές ψάχνοντας να το βρουν, ενώ η κοπέλα μαζί με μια φίλη της παρακολουθούσαν. Το δαχτυλίδι δεν βρέθηκε ποτέ και το γνωστό beach restaurant με την boho αισθητική επέστρεψε στους γνωστούς ρυθμούς του.

ΒΙΝΤΕΟ

Κλείσιμο
Ρυθμοί εντελώς αντίθετοι με την επιλογή του Κιλιάν Μπαπέ και των φίλων του να βγουν βράδυ στην Χώρα της Μυκόνου για να πάνε στο επίσημο opening του Lio από τον όμιλο του Pasha.

mykonos-nyxta-5436


Ο στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν θαύμασε τις ωραιότερες ίσως χορεύτριες που έχει δει το νησί τα τελευταία χρόνια, οι οποίες σε τακτά χρονικά διαστήματα περιφέρονται ανάμεσα στα τραπέζια των πελατών.

mykonos-sampania-45


Πελάτες που λίγες ώρες πριν ανοίγουν σαμπάνιες στην άμμο των διάσημων beach restaurants του νησιού χωρίς να υπολογίζουν τις τιμές στο ανεξάρτητο αυτό... «κρατίδιο», όπου τα ελικόπτερα πάνε κι έρχονται καθημερινά.

elikoptero-5874


Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο γύρω από την αυτοκτονία του πρόεδρου του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας Ιωάννη Καζάζη

Οι 18-24 «οδηγούν» την επιδημία λόγω πάρτι - Αύξηση και στις μολύνσεις παιδιών

Η μετάλλαξη Δέλτα «πλήττει» την Αυστραλία: Lockdown για δύο ακόμη εβδομάδες στο Σίδνεϊ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης