Η Άσλεϊ Γκράχαμ ανακοίνωσε πως θα γίνει για δεύτερη φορά μητέρα - Δείτε τη φωτογραφία

Η Άσλεϊ Γκράχαμ ανακοίνωσε πως θα γίνει για δεύτερη φορά μητέρα - Δείτε τη φωτογραφία

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσω μιας φωτογραφίας στο Instagram - Εκείνη και ο σύζυγός της, Τζάστιν Έρβιν, έχουν ήδη έναν γιο 

ashley_2
Η Άσλεϊ Γκράχαμ περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της Τζάστιν Έρβιν.

Το διάσημο plus size μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω μίας φωτογραφίας στο Instagram, όπου ποζάρει μονάχα με ένα ανοιχτό, μακρύ πουκάμισο, αγκαλιάζοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας επισήμανε τον σύζυγό της και έγραψε: «Ο προηγούμενος χρόνος ήταν γεμάτος μικρές εκπλήξεις, μεγάλα παράπονα, οικογενειακά ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Τώρα ξεκινάω να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω τι σημαίνει για εμάς αυτό το επόμενο κεφάλαιο».



Το ζευγάρι μετρά παραπάνω από μία δεκαετία μαζί, ενώ τον Αύγουστο του 2010 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Έχουν ένα ακόμα παιδί, τον Ισαάκ Μένελικ Τζιοβάνι, τον οποίο υποδέχτηκαν στον κόσμο στις 18 Ιανουαρίου του 2020.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Άσλεϊ Γκράχαμ είχε μιλήσει ξανά για την επιθυμία της να αποκτήσει δεύτερο παιδί σε συνέντευξή της στο περιοδικό WSJ. «Θα έμενα έγκυος χθες, αν μπορούσα. Μάλιστα, πρόσφατα έκανα έρωτα με τον σύζυγό μου χωρίς προφυλάξεις, όμως δεν είμαι σίγουρη αν μπορώ να μείνω έγκυος ενώ θηλάζω», είχε δηλώσει τότε.



Όπως φαίνεται τελικά, ο θηλασμός του μικρού της γιου δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία της να γίνει για δεύτερη φορά μαμά.


Ειδήσεις σήμερα:

Σεπόλια: Απόπειρα πνιγμού 4χρονου κοριτσιού από την μητέρα του

Εμβολιασμοί: 6 απαντήσεις στους αρνητές - Γιατί πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο

Έρευνα: Μόνο ο πλήρης εμβολιασμός προστατεύει από τη μετάλλαξη Δέλτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης