Ένα χρόνο μετά το θάνατο του πατέρα της, έφυγε από τη ζωή και η μητέρα της
Βαρύ είναι το πένθος για τη Σοφία Παυλίδουκαθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα, Όλγα η οποία θα είχε χθες την ονομαστική της εορτή. Για την ηθοποιό το πλήγμα είναι μεγάλο καθώς μέσα σε ένα χρόνο έχασε και τους δύο της γονείς.
«Σαν σήμερα θα γιόρταζες… Ολγα… Έφυγες τρεις μέρες νωρίτερα για το μεγάλο ταξίδι … Πηγές να βρεις το μπαμπά μας… Ένα χρόνο αντέξεις μακριά από τον Χρήστο σου… Είσαστε Άγγελοι τώρα εκεί ψηλά και μας προσέχετε. Αντίο μαμά μου. Ευτυχώς είχα προλάβει να σου πω πόσο σ αγαπώ», έγραψε η ηθοποιός.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.