Η Ντέμι Μουρ νονά σε βάφτιση στην Κρήτη - Δείτε φωτογραφίες

Η Ντέμι Μουρ νονά σε βάφτιση στην Κρήτη - Δείτε φωτογραφίες

Η χολιγουντιανή σταρ βάφτισε τη μικρή Αριάδνη-Ζωή, κόρη του Ανδρέα και της Αθανασίας Στέγγου - Η Χριστίνα Ψιλλίδου και η Βερόνικα Φραντζέσκου,  σύζυγος του ιδιοκτήτη του Nammos, είναι οι άλλες δυο νονές του κοριτσιού

demi_moore_vaptisi_art
Νονά έγινε στη Σητεία Κρήτης η Ντέμι Μουρ, η οποία βάπτισε τη μικρή Αριάδνη-Ζωή, κόρη της γνωστής οικογένειας Στέγγου. Η λαμπρή τελετή έγινε σε ένα εμβληματικό σημείο του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φιλία της Ντέμι Μουρ με την οικογένεια Στέγγου υφίσταται από την εποχή που η διάσημη ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Άστον Κούτσερ. «Μια βάφτιση, που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Σητεία γενικότερα. Το ζεύγος Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου βάφτισαν την κόρη τους, που πήρε τ' όνομα Αριάδνη-Ζωή. Η μικρή έχει τρεις νονές. Τη βάφτισαν, η Χριστίνα Ψιλλίδου, σύζυγος του Δημήτρη Ψιλλίδη, χρόνια investment banker στο Λονδίνο, η Βερόνικα Φραντζέσκου, σύζυγος του ιδιοκτήτη του Nammos, ενώ η τρίτη νονά, που έδωσε και άλλη διάσταση στην τελετή, είναι η Ντέμι Μουρ, η διάσημη ηθοποιός (συνοδευόμενη από την κόρη της)», ανέφερε χρήστης του Facebook και συνέχισε: «Ας ευχηθούμε το συγκεκριμένο γεγονός να είναι η αφετηρία για παρόμοια γεγονότα αλλά και επιχειρηματικά βήματα στην περιοχή μας. Η οικογένεια Στέγγου έχει επενδύσει και θα επενδύσει εκ νέου στην περιοχή μας αποτελώντας παράδειγμα που πρέπει να έχει και συνέχεια.»

demi_moore_vaptisi_art
Χαμογελαστή η Ντέμι Μουρ δίπλα στην χαριτωμένη βαφτισιμιά της και τη μητέρα της, και πλαισιωμένες από την Χριστίνα Ψιλλίδου (αριστερά) και τη Βερόνικα Φραντζέσκου (δεξιά)
demi_moore_vaptisi
Η Αθανασία Στέγγου με την μικρή Αριάδνη-Ζωή στην αγκαλιά, τον Κωνσταντίνο και τον Ανδρέα Στέγγο (αριστερά) και την Ντέμι Μουρ και Βερόνικα Φραντζέσκου (δεξιά)


«Όταν πριν από λίγα χρόνια το κατωφλι της εταιρείας Στέγγου, το περνούσε μία νεαρή εξαιρετικά ικανή υπάλληλος για να προσληφθεί κανεις δεν φανταζοταν πώς θα ήταν η αιτία για να φτάσει μέχρι το ανατολικότερο άκρο της Ευρώπης η Ντέμι Μουρ αλλά και αρκετοί ακόμα επώνυμοι στο ορμητήριο της οικογένειας που δημιουργήθηκε πάνω από σε βράχο μπροστά από τα γαλαζοπράσινα τροπικά νερά του Ξηρόκαμπου. Όταν η υπάλληλος με καταγωγή από τον Ξηρόκαμπο Σητείας προσκάλεσε πριν από αρκετά χρόνια τον Κωνσταντίνο Στέγγο για να τον φιλοξενήσει στην Κρήτη ο ίδιος ερωτευτηκε με την πρώτη ματιά από τα τροπικά νερά και τις παραλίες με άργιλο της περιοχής, και ζήτα πριν αναχωρήσει να του υποδείξουν τα οικόπεδα προς πώληση κοντά στην παραλία.», ανέφερε στο protothema.gr η δημοσιογράφος Αντιγόνη Ανδρεάκη και συνέχισε: «Οι λιγοστοί κάτοικοι της περιοχής δεν πίστευαν στα αυτιά τους καθώς ελάχιστοι προθυμοποιούνταν να επενδύσουν σε μια περιοχή που οι οδικές συνδέσεις ήταν σε κακή κατάσταση, αλλά ακόμη κι αν αγόραζαν θα ήταν υποχρεωμένοι να τα βάλουν με το τέρας ελληνικής γραφειοκρατίας. Οταν μάλιστα τους έδειξε και το σημείο που ενδιαφεροταν να αγοράσει οι ίδιοι γέλασαν γιατί κανεις έως τώρα δεν έπαιρνε γη στην συγκεκριμενη περιοχή αφού ούτε να φυτέψεις μπορείς αλλά ούτε και να κτίσεις... Λίγα χρόνια μετά κι αφού όλα πήραν τον δρόμο τους ή διακριτική και απόλυτα προσαρμοσμένη με το περιβαλλον βίλα της οικογενειας ήταν ήδη έτοιμη και τα μέλη της την επισκέπτονταν αιφνιδιαστικά παρέα με επώνυμους φίλους που λάτρευαν με την πρώτη επίσκεψη την περιοχή».

demi_moore_vaptisi2
Η Ντέμι Μουρ ποζάρει στην εκκλησία μαζί με την κόρη της Ρούμερ
demi_moore_vaptisi3
Η μικρή Αριάδνη-Ζωή με τις τρεις λαμπερές νονές της και τη μητέρα της



Όσον αφορά τα προηγούμενα χρόνια η κ. Ανδρεακη μας είπε ότι «;eχουν αφήσει εποχή τα γλέντια της Ανάστασης, τότε που οι κάτοικοι άφωνοι παρακολουθουσαν ελικόπτερα να μετέφερουν τους προσκεκλημενους της οικογενειας στην περιοχή αλλά και τα θηριώδη αλεξισφαιρα τζιπ που οργωναν παραλίες και φαράγγια.
Εκείνο που πάντως όλοι μαρτυρούν είναι πως πάντα στις επισκέψεις τους τιμούν και προστατεύουν τον τόπο χωρίς ποτέ να προκαλούν η να δημιουργούν προβλήματα... Θυμάμαι ένα από τα προηγούμενα καλοκαίρια που είχαν φτάσει οικογενειακως για τις διακοπές του δεκαπένταυγουστου στον Ξηρόκαμπο. Βρεθήκαμε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων στην παραλία κάτω από την βίλα που θα φιλοξενήσει αυτό το Σαββατοκύριακο τους επώνυμους προσκεκλημενους και κρατώ ακόμη την απαραμμιλη ευγένεια και διακριτικοτητα όλων των μελών της οικογενειας που μας ζητούσαν συγνώμη για την αναστατωση στην παραλία! Σπάνιες συμπεριφορές ειδικά όταν ιστορίες με αντίθετα πρόσημα συνοδευουν άλλες οικογένειες».

Η βίλα της οικογενειας έχει φιλοξενήσει κι άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις στο παρελθόν.

demi_moore_vaptisi4
Ο ιερέας που τέλεσε τη βάφτιση (αριστερά) με την Αθανασία Στέγγου, τη Χριστίνα Ψιλλίδου, τη Ντέμι Μουρ και τη Βερόνικα Φραντζέσκου (δεξιά)
demi_moore_vaptisi5
Κλείσιμο



Η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε την εθνική επέτειο της 4ης Ιουλίου (Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ) μαζί με την κόρη της κάνοντας βόλτα με το σκάφος. Η ίδια ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία με την κόρη της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ευτυχισμένη 4η Ιουλίου από τη Σαντορίνη», έγραψε χαρακτηριστικά η Ντέμι Μουρ στην ανάρτησή της.

Την ίδια στιγμή και η κόρη της, Ρούμερ δείχνει ενθουσιασμένη με τις ομορφιές της Ελλάδας και δεν σταμάτησε τις βουτιές από το σκάφος, αλλά και τις αναρτήσεις στα social media, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας.

demi_moore_vaptisi6
Στη λιτή αλλά λαμπερή η τελετή ήταν παρούσα και η Ρούμερ Γουίλις, κόρη της Ντέμι Μουρ



Ειδήσεις σήμερα

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Πατέρας κακοποιούσε την 19χρονη κόρη του από τα 11 της και μετά την εξέδιδε αστυνομικός!

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα σήμερα Κυριακή - Δείτε το ωράριο

Η επιστροφή των rave πάρτι των 90s και ο εφιάλτης του COVID-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης