Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο οίκος Gucci επανακυκλοφορεί την αγαπημένη της τσάντα μετά από 20 χρόνια - φωτογραφίες

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο οίκος Gucci επανακυκλοφορεί την αγαπημένη της τσάντα μετά από 20 χρόνια - φωτογραφίες

Η τσάντα Diana του διάσημου ιταλικού οίκου επανήλθε με αφορμή την συμπλήρωση 60 χρόνων από τα γενέθλια της αδικοχαμένης πριγκίπισσας - Σε ποιες εξόδους της τήν χρησιμοποιούσε η ίδια και τί συμβόλιζε για εκείνη

diana
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα υπήρξε, εκτός από εξαιρετικά δημοφιλής και αγαπητή στα πέρατα του κόσμου, και μια γυναίκα ταυτισμένη διαχρονικά με την έννοια του στυλ και της κομψότητας. Τα ρούχα, τα αξεσουράρ και τα κοσμήματα που φορούσε, το κόψιμο των μαλλιών της ακόμη και οι πιο απλές και καθημερινές ενδυματολογικές επιλογές της δημιουργούσαν παγκόσμιες μόδες τις οποίες ακολουθούσαν πιστά οι εκατομμύρια ανά τον κόσμο θαυμάστριές της.
Diana_Gucci_bag_2


Ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ της πρόωρα χαμένης πριγκίπισσας, η οποία παραμένει αξέχαστη περισσότερα από 20 χρόνια μετά τον τραγικό και πρόωρο θάνατό της, ήταν μια τσάντα του οίκου Gucci την οποία φορούσε πολύ συχνά στις αρχές τις δεκαετίες του '90. Πρόκειται για την ιδιαίτερη tote τσάντα του γνωστού οίκου με τα χερούλια από μπαμπού, ένα σχέδιο που κυκλοφόρησε το 1991 και υιοθετήθηκε από την Νταϊάνα από τις πρώτες κι όλας μέρες της κυκλοφορίας του. Όπως ήταν φυσικό η τσάντα αυτή ταυτίστηκε απόλυτα μαζί της γι΄αυτό και τής δόθηκε το όνομά της.
Gucci_Diana_bag_2

Κλείσιμο
Θέλοντας να τιμήσει την μνήμη της, με αφορμή τα 60 χρόνια από τη γέννησή της που συμπληρώθηκαν την 1η Ιουλίου, ο Gucci, επανακυκλοφόρησε την τσάντα Diana, σε μια σύγχρονη βέβαια εκδοχή της, η οποία σχεδιάστηκε από τον διευθυντή του ιταλικού οίκου Αλεσάντρο Μισέλ. Η νέα αυτή εκδοχή της τσάντας διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη αλλά και σε επτά διαφορετικά χρώματα με την τιμής της να αγγίζει σχεδόν τα 4.000 δολάρια!

Ρίχνοντας κανείς μια ματιά σε παλιές φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα διαπιστώνει την αδυναμία που είχε στην συγκεκριμένη τσάντα την οποία χρησιμοποιούσε σε πολλές και διαφορετικές εξόδους της. Από το γυμναστήριο, για τις ανάγκες του οποίου την συνδύαζε με σορτς, αθλητικά παπούτσια και φαρδιά φούτερ, μέχρι τις επίσημες ημερίσιες εμφανίσεις της.
Gucci_Diiana_bag_new_1
Αυτό είναι ένα από τα ανανεωμένο σχέδια της τσάντας Diana που κυκλοφόρησε ο οίκος Gucci

Ήταν η εποχή που η σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο είχε διαρραγεί οριστικά και το διαζύγιό τους έμοιαζε πλέον αναπόφεκτο. Την περίοδο εκείνη μάλιστα η Νταϊάνα υιοθέτησε, ως ένα είδος αντίδρασης, ένα στυλ πιο σύγχρονο που αναδείκνυε τη θηλυκότητά της αλλά και και την βαθιά επιθυμία της για ελευθερία. Και η τσάντα Gucci με τα μπαμπού χερούλια υπήρξε αναμφισβήτητα σήμα – κατατεθέν εκείνης της εποχής.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στα 2.107 τα νέα κρούσματα - 153 οι διασωληνωμένοι, 10 θάνατοι

Μόσιαλος: Τα εμβόλια προστατεύουν επαρκώς από τη μετάλλαξη Δέλτα

Θεοχάρης: Δεν χαλαρώνουμε, συνεχίζουμε με αισιοδοξία να υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης