Νίκος Βέρτης: Το «YTON» αναστέλλει τη λειτουργία του για το ερχόμενο τριήμερο - Σενάρια για επαναλειτουργία μόνο με εμβολιασμένους

Νίκος Βέρτης: Το «YTON» αναστέλλει τη λειτουργία του για το ερχόμενο τριήμερο - Σενάρια για επαναλειτουργία μόνο με εμβολιασμένους

Έπειτα από την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων, αλλά με χιλιάδες κρατήσεις στην ατζέντα,  η διοίκηση του νυχτερινού κέντρου αποφάσισε να παραμείνει κλειστό το μαγαζί για το ερχόμενο τριήμερο, σεβόμενη τα νέα μέτρα

vertis-yton
Το «ΥΤΟΝ the music show» όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης, ένας αγαπημένος αθηναϊκός χώρος με ανοιχτή οροφή και θέα τ´ αστέρια, άνοιξε πρώτο τις πύλες του στις 2 Ιουλίου για τους πιστούς θαυμαστές του και όχι μόνο, στην πιο... διαφορετική νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. 

Όσον αφορά στα μέτρα, το «YTON» είχε ανακοινώσει ότι οι εμβολιασμένοι θα εισέρχονται με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να δηλώνουν 48 ώρες πριν αρνητικό self-test στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της κυβέρνησης και να το δείχνουν στην είσοδο του κέντρου. Όσοι έχουν νοσήσει από κορωνοϊό θα έχουν μαζί τους πιστοποιητικό νόσησης.

Έπειτα από την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων, η διοίκηση του νυχτερινού κέντρου αποφάσισε να παραμείνει κλειστό το μαγαζί για το ερχόμενο τριήμερο, σεβόμενη τα νέα μέτρα. 

«Μετά από την πολύ όμορφη έναρξή μας και το πρώτο ''δυναμικό'' τριήμερο που διανύσαμε, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως για το επερχόμενο τριήμερο το ''YTON the music show'' δεν θα λειτουργήσει, προσπαθώντας να σεβαστεί τα μέτρα, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό σε αυτή την αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός αφού το ΥΤΟΝ χαρακτηρίζεται για τη σοβαρότητά του ως χώρος αναψυχής.

Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες όμως, εντέλει δεν καθιστούν βιώσιμη τη λειτουργία του καταστήματος, για αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν της χωρητικότητας των καταστημάτων - όπως μαθαίνουμε-  έστω μόνο με εμβολιασμένους ή και προσφάτως νοσήσαντες.

Μας θλίβει πολύ το γεγονός ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατα κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρησή μας που απασχολεί προσωπικό άνω των 200 ατόμων. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό που συμβαίνει και δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας καθώς είναι δικαίωμα του καθενός...

Ήταν συγκινητική η ενέργεια και η αύρα σας αυτές τις ημέρες που επαναλειτουργήσαμε, είδαμε και νοιώσαμε τη μεγάλη ανάγκη όλων μας στη ψυχαγωγία και στην ανθρώπινη επαφή. Και επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά, σας λέμε πως ναι, εμείς εμβολιαζόμαστε, διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε. Ελπίζουμε πολύ σύντομα κι εσείς!», αναφέρεται στην ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας. 

Διαβάστε την ανακοίνωση που δημοσιoποίησε ο καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης στα social media

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου: «Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο», φώναζε ο 54χρονος που το είχε «σκάσει» από το Δαφνί

Συναγερμός για τη μετάλλαξη «Δέλτα»: Ανιχνεύεται με αυξητική δυναμική στα λύματα της Θεσσαλονίκης

Voucher 150 ευρώ: Πώς θα λάβουν την ενίσχυση οι νέοι 18-25 ετών - Διαβάστε την προκήρυξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης