Άκης Πετρετζίκης: Ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του - Το φωτογραφικό άλμπουμ στο instagram

Άκης Πετρετζίκης: Ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του - Το φωτογραφικό άλμπουμ στο instagram

Το μωρό του Άκη Πετρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ ήρθε στον κόσμο την Παρασκευή 2 Ιουλίου, μοιράζοντας ευτυχία στους γονείς του

akisbaby
Με άλλο ένα post στο Instagram account του ο  δημοφιλής σεφ Άκης Πετρετζίκης μιλά με τα πιο τρυφερά λόγια τη γέννηση του γιου του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!».

Η σύντροφος του αγαπημένου σεφ, Κωνσταντίνα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με τη μαμά και το μωρό να χαίρουν άκρας υγείας.

Το ζευγάρι μαζί με το υγιέστατο αγοράκι τους πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο «ΜΗΤΕΡΑ» υπό άκρα μυστικότητα, αφού θέλησαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

akiswife



Κλείσιμο

Ποια είναι η σύντροφος του Άκη Πετρετζίκη

Η σύντροφος του 36χρονου σεφ είναι νοσοκόμα και λέγεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ. Οι δυο τους, σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», γνωρίστηκαν μέσα από τα social media. Μάλιστα, λίγο πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης οι δυο τους αναζητούσαν διαμέρισμα στη Γλυφάδα για να στεγάσουν τον έρωτά τους, αλλά και την οικογένειά τους μιας και θα μεγάλωνε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άκης Πετρετζίκης πρόσφατα είχε κάνει παρθενική εμφάνιση στο συγκεκριμένο μαιευτήριο, παρουσιάζοντας το νέο μενού του μαιευτηρίου. Λίγοι όμως γνώριζαν στα σίγουρα ότι η δεύτερη επίσκεψη του σεφ θα ήταν για τη γέννηση του γιου του.

akispetretzikismitera


Ο δημοφιλής σεφ μοιράστηκε πρόσφατα με τους διαδικτυακούς του φίλους άλλη μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο και συγκεκριμένα το πλούσιο πρωινό που απόλαυσε με την Κωνσταντίνα.

akis_petretzikis


Εξάλλου το μενού του νοσοκομείου το έχει δημιουργήσει ο ίδιος.

Ο Άκης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά την Παρασκευή 2 Ιουλίου.


Ο γνωστός σεφ που είναι πολύ ενεργός στα social media αλλά σπανίως μοιράζεται στιγμές από την ιδιωτική του ζωή. Αυτή τη φορά, η περίσταση το απαιτεί και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους και το παιδικό δωμάτιο του γιου του το οποίο είναι έτοιμο και περιμένει τον Πετρετζίκη Junior.

Ο όμορφος χώρος κυμαίνεται σε μπλε- γκρι αποχρώσεις, ενώ υπάρχει και ένα μικρό κάδρο που απεικονίζει έναν μικρό μάγειρα.


akis_petretzikis





Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου: «Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο», φώναζε ο 54χρονος που το είχε «σκάσει» από το Δαφνί

Συναγερμός για τη μετάλλαξη «Δέλτα»: Ανιχνεύεται με αυξητική δυναμική στα λύματα της Θεσσαλονίκης

Voucher 150 ευρώ: Πώς θα λάβουν την ενίσχυση οι νέοι 18-25 ετών - Διαβάστε την προκήρυξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης