Η Μέγκι, η Μαριαλένα και τα τηλεοπτικά ολισθήματα

Η Μέγκι, η Μαριαλένα και τα τηλεοπτικά ολισθήματα

Κάθε μέρα η τηλεόραση βυθίζεται στα μπουγαδόνερα με επιχείρημα την καταραμένη φράση «ναι, αλλά κάνει νούμερα»

roumeliotii
Αμίλητη παρακολουθούσα το πρωί την μητέρα της παίκτριας του «Survivor» Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο παράθυρο του «Πρωινού» να επιτίθεται λεκτικά στον Σάκη Κατσούλη. Επρόκειτο μάλλον για debate καθώς στη συνέχεια τον λόγο πήρε η αδελφή του παίκτη για να δευτερολογήσει η μητέρα Μαριαλένας. Απερίγραπτη συνθήκη. Μου θυμίζει τηλεοπτικά μεσημέρια και προϊδεάζει για το τι πρόκειται να δούμε την επόμενη σεζόν… Οπλιστείτε με υπομονή.



Η Μαριαλένα από την πλευρά της έδωσε συνέντευξη στο «Love it» κλαίγοντας για τον Γιώργο Λιβάνη… Και στη συνέχεια πρότεινε να ψηφιστεί ο Σάκης στον αποψινό τελικό. Και μετά ακούστηκε ένας θόρυβος. Ηταν η πτώση της υπομονής και της λογικής μας. Πόσα ν’ αντέξουν κι αυτές.

Νωρίτερα φυσικά τις είχε εξαντλήσει αμφότερες η γνωστή και μη εξαιρετέα Μέγκι Ντρίο. Για μία ακόμη φορά με αναμενόμενη για τα δεδομένα της συμπεριφορά και με περιεχόμενο λόγου ντροπιαστικό. Η εν λόγω πρώην συμμετέχουσα σε ριάλιτι φυσικά βρίσκει βήμα και τα λέει. Βρίσκει πάνελ και στρογγυλοκάθεται για να μιλήσει για την Παρασκευή και για πολλά άλλα. Κι αν τολμήσει να πει κάποιος ότι καλό είναι να μην δίνεις βήμα σε ανθρώπους που μιλούν έτσι, θα λάβεις την απάντηση: «Ναι, αλλά κάνει νούμερα». Ας προσέχαμε λοιπόν…



Ο κύβος ερρίφθη και η Νάντια Κοντογεώργη παραμένει στην ΕΡΤ με εβδομαδιαία εκπομπή πολιτιστικού περιεχομένου.
Πρόταση στην ΕΡΤ κατέθεσε και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με την εταιρεία παραγωγής FOSS.
Κλείσιμο
Ακου τώρα να δεις… Οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου καταγράφουν εξαιρετικά ποσοστά τηλεθέασης. Αξίζει να σημειωθεί πως τα πέναλτι του αγώνα Ελβετία - Ισπανία παρακολούθησε το 51,9% του ανδρικού κοινού 18-54, ενώ σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18-24 χτύπησε 93,5%! Μπράβο κορίτσια. Καλά το πάμε.



Ο «Σιωπηλός Δρόμος» στο Mega, μία εξαιρετική σειρά και προσπάθεια, σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στο τελευταίο επεισόδιο με 16,3% στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ στο σύνολο των τηλεθεατών κυμάνθηκε σε ποσοστό 14,1%. Το χθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν 413.983 τηλεθεατές με τη μέση κάλυψη να φτάνει στους 736.699 τηλεθεατές. Αυτά είναι καλά νέα.
Η Δανάη Μπάρκα ετοιμάζει την εκπομπή της για την επόμενη σεζόν. Η Δανάη, την οποία καμαρώνω για δικούς μου λόγους, έχει τσίπα. Και δεν κάνει κάστινγκ για επόμενους και υποοψηφίους. Και δεν δουλεύει πίσω από τις πλάτες των συναδέλφων της για να χτίσει την δική της καριέρα την επόμενη σεζόν. Γιατί πάνω και πέρα απ’ όλα τα επαγγελματικά υπάρχει η ανθρωπιά.
 
Πάμε και για το κουίζ… Ποια όμορφη, όχι εστεμμένη, μαμά και με τηλεοπτική εμπειρία στο παρελθόν επιστρέφει σε πάνελ πρωινής εκπομπής;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης