Αποκάλυψη: Όταν ο Κάρολος «είχε μαγευτεί» από την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ

Αποκάλυψη: Όταν ο Κάρολος «είχε μαγευτεί» από την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ

Για χρόνια κυκλοφορούν φήμες για τη σχέση των δύο - Το 2019 η αμερικανίδα ηθοποιός είχε δηλώσει πως «αν έπαιζα σωστά τα χαρτιά μου θα ήμουν η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα»

streizsand-charles-0
Μαγεμένος από την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ ήταν ο Πρίγκιπας Κάρολος πριν από περίπου 50 χρόνια, όπως γράφουν οι Times of London.

Ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου είχε πει ότι είχε ιδιαίτερες αναμνήσεις από τη Στρέιζαντ και ότι είχε μαγευτεί από τον εκπληκτικό της ταλέντο. Τότε ήταν 26 χρονών εκείνος – και ένας από τους πιο δημοφιλής εργένηδες- και η ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια είναι 6 χρόνια μεγαλύτερη του.

Μάλιστα, όταν υπηρετούσε στο Ναυτικό είχε ταξιδέψει στην Καλιφόρνια και έμαθε ότι εκεί κοντά ήταν τα γυρίσματα της ταινίας «Ένα Αστείο Κορίτσι» με πρωταγωνίστρια την σπουδαία Αμερικανίδα ηθοποιό. Τότε, την είχε επισκεφθεί στον χώρο των γυρισμάτων και γνωρίστηκαν. Οι δύο ήρθαν αρκετά κοντά.

Το 1994 η Στρέιζαντ είχε τραγουδήσει σε μια συναυλία στο Γουέμπλεϊ για μια φιλανθρωπική οργάνωση του πρίγκιπα. Την ίδια χρονιά, συμμετείχαν σε ένα γκαλά δείπνο στο Λος Αντζέλες ενώ τον έχει επισκεφθεί και στο σπίτι του στο Gloucestershire 3 χρόνια αφού είχε χωρίσει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.


Το 2019 πάντως, η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε πει πως «αν είχα παίξει σωστά τα χαρτιά μου, θα ήμουν η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης