Έλβις Πρίσλεϊ: Κανάλι αφιερωμένο στον θρύλο της rock 'n roll ετοιμάζει η streaming πλατφόρμα Cinedigm

Έλβις Πρίσλεϊ: Κανάλι αφιερωμένο στον θρύλο της rock 'n roll ετοιμάζει η streaming πλατφόρμα Cinedigm

To κανάλι θα περιέχει αποκλειστικές ταινίες, μουσική, συνεντεύξεις και άλλα θέματα αφιερωμένα στον Έλβις Πρίσλεϊ - Θα είναι έτοιμο κατά το 2022

presley
Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση της ανεξάρτητης εταιρίας streaming Cinedigm, σύντομα ο Έλβις Πρίσλεϊ  «θα έχει δικό του κανάλι».

Όπως αναφέρθηκε, η συγκεκριμένη εταιρεία υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Elvis Presley Enterprises, που αποσκοπεί στην δημιουργία ενός καναλιού αφιερωμένου αποκλειστικά στον θρύλο της rock 'n roll. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το κανάλι θα προβάλλει όλες τις ταινίες, που είναι σχετικές με τον Πρίσλεϊ, εκπομπές αφιερωμένες σε εκείνον, καθώς και την μουσική του.



«Υπάρχουν πολύ λίγα άτομα τόσο εμβληματικά όσο ο Έλβις Πρίσλεϊ, ο οποίος υπερβαίνει τον χρόνο. Το να δημιουργήσουμε ένα επώνυμο κανάλι γύρω από εκείνον, ανοίγει δυνατότητες εξέλιξης σε ένα εντελώς νέο στοιχείο με ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο τμήμα της επιχείρησης, το οποίο υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Το κανάλι θα δώσει την ευκαιρία σε ένα νέο κοινό, να βιώσει την εμπειρία του Έλβις, ενώ ταυτόχρονα θα δώσει στους θαυμαστές περισσότερες πληροφορίες για το είδωλό τους», δήλωσε ο πρόεδρος της Cinefigm Digital Networks, Έρικ Οπέκα.

Κλείσιμο
Επίσης, ο πρόεδρος ψυχαγωγίας του Authentic Brands Group, στο οποίο ανήκει και η Elvis Presley Enterprises, δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο τους εγχείρημα, ενώ επισήμανε πως η πλατφόρμα Cinedigm είναι η καλύτερη σε αυτή την κατηγορία και ξέρει πολύ καλά πώς να ευχαριστήσει τους φανς.

«Το νέο κανάλι θα προσφέρει στους θαυμαστές την δυνατότητα να μάθουν ακόμα περισσότερες πτυχές του χαρακτήρα του καλλιτέχνη με αποκλειστικές ταινίες, αφιερώματα και ντοκιμαντέρ. Το κανάλι Elvis Presley θα δώσει επίσης στους θαυμαστές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και σπάνια βίντεο από τα αρχεία του στο Graceland», συμπλήρωσε.




Ειδήσεις σήμερα: 

«Τείχος» προστασίας τον Ιούλιο πριν την ανοσία: Σε «κλοιό» μέτρων τα νησιά, σε αυστηρό πλαίσιο η ψυχαγωγία

Σοκ στην Κεφαλονιά για τους τρεις νεκρούς στο τροχαίο στα Κοκύλια

Φωτογραφίες: Πώς άντεξαν οι Εύζωνες στον καύσωνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης