Οι πρωτιές του Alpha για τον Ιούνιο

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα που σημείωσαν ψυχαγωγικές εκπομπές

alpha_logo
Ο Ιούνιος ήταν ένας μήνας με συγκλονιστικές ειδήσεις, αλλά και ψυχαγωγία, ένας μήνας που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό στους δέκτες του, παρά την άρση των περιορισμών για τον κορωνοϊό και την καλοκαιρινή διάθεση. Ο Alpha με το ποικίλο πρόγραμμά του ήταν για ακόμη μία φορά δίπλα στον τηλεθεατή που αναζητά έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση αλλά και διασκέδαση και οι τηλεθεατές έδειξαν εμπιστοσύνη και χάρισαν πρωτιές στο πρόγραμμά του.

Εδώ και 8 χρόνια, κάθε πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της μας προσφέρουν την πιο «επιτυχημένη συνταγή» του σημερινού τηλεοπτικού τοπίου, και μας φτιάχνουν τη μέρα με ειδήσεις από τη lifestyle - και όχι μόνο – επικαιρότητα, αποκλειστικές συνεντεύξεις και ενδιαφέροντα θέματα απ’ όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι και τον Ιούνιο το «Happy Day» βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης για το κοινό, σημειώνοντας μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 18,2%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό άγγιξε το 25,4%.

Ο Χρήστος Φερεντίνος στο πιο τυχερό πλατό της ελληνικής τηλεόρασης, μοίρασε κέρδη με το «Deal» ανεβάζοντας την αδρεναλίνη, αλλά και τα νούμερα της τηλεθέασης στα ύψη. Το αγαπημένο παιχνίδι ήταν πρώτο τον Ιούνιο με 17,4% στο σύνολο κοινού.

Ανοδική ήταν η πορεία και για το T-Live αφού ο Ιούνιος υπήρξε ο καλύτερος μήνας της σεζόν, σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης. Οι τηλεθεατές εμπιστεύτηκαν την Τατιάνα Στεφανίδου και το έμπειρο δημοσιογραφικό της επιτελείο για την επικαιρότητα. Η εκπομπή ήταν πρώτη στις γυναίκες 25-44 με 14,4%.

Ειδήσεις σήμερα:

Αριάνα Γκράντε: Δωρίζει 1 εκατ. δολάρια για δωρεάν συνεδρίες ψυχοθεραπείας

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Δια χειρός...Κιμ Καρντάσιαν οι αθλήτριες της Αμερικανικής αποστολής

Μετάλλαξη Δ: «Κόκκινος» συναγερμός για την Κρήτη - Σε ποιες περιοχές υπάρχουν κρούσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης