Ρόζι Ο' Ντόνελ για Τομ Κρουζ: «Είναι ο μόνος άνθρωπος που δεν έχει ξεχάσει ποτέ τα γενέθλιά μου εδώ και 25 χρόνια»

Ρόζι Ο' Ντόνελ για Τομ Κρουζ: «Είναι ο μόνος άνθρωπος που δεν έχει ξεχάσει ποτέ τα γενέθλιά μου εδώ και 25 χρόνια»

Η κωμική ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για τον Τομ Κρουζ εξηγώντας πως έχει κερδίσει μία πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά της - «Είναι τόσο αριστοκρατικός τύπος», αναφέρει

donnell
Με πολύ τρυφερά λόγια μίλησε η Ρόζι Ο' Ντόνελ για τον φίλο της, Τομ Κρουζ, καλεσμένη στην εκπομπή «The Jess Cagle Show» στο SiriusXM.

'Οπως είπε, αν και δεν μπορεί να καταλάβει, ούτε να ενστερνιστεί τις πεποιθήσεις του για την Σαηεντολογία, τρέφει μία πολύ δυνατή αγάπη για εκείνον, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καν τον...αριθμό τηλεφώνου του σπιτιού του.

Rosie O’Donnell Concerned For Tom Cruise’s Scientology Beliefs


«Είναι ο μόνος άνθρωπος, που δεν χάνει ποτέ τα γενέθλιά μου. Τον γνωρίζω εδώ και περίπου 25 χρόνια. Δεν έχει ξεχάσει ποτέ ούτε τα γενέθλιά μου, ούτε κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός στην ζωή μου», δήλωσε η ηθοποιός, αναφέροντας πως αυτό είναι πολύ σημαντικό για εκείνη.

Κλείσιμο
cruise_o_donnel


Στην συνέχεια εξήγησε πως δεν έχουν αυτήν την τόσο στενή σχέση, όμως παρόλα αυτά, έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. «Δεν τον γνωρίζω αρκετά για να του πω: Γεια σου Τόμι, εδώ Ρο. Μπορούμε να συζητήσουμε; Δεν είναι αυτή η σχέση μας, δεν έχω καν τον αριθμό τηλεφώνου του σπιτιού του», ανέφερε.



Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του «The Rosie O'Donnell Show» διέψευσε επίσης τις φήμες ότι όλοι οι αστέρες του Χόλιγουντ γνωρίζονται μεταξύ τους, εξηγώντας πως: «αν τύχει να δεις μια φορά κάποιον, δεν σημαίνει ότι τον ξέρεις κιόλας, εξάλλου όλοι βλέπουμε ο ένας τον άλλο συχνά εδώ γύρω».

Rosie O'Donnell Loves Tom Cruise But Criticizes Scientology


Στην ερώτηση για το πώς είναι σαν άνθρωπος ο Τομ Κρουζ, εκείμη απάντησε πως δεν τον ξέρει ιδιαίτερα, ούτε «μαζεύει πληροφορίες για εκείνον». «Τον γνωρίζω με κάθε τρόπο, που τον ήξερα και εκείνη την εποχή. Πριν 25 χρόνια. Τίποτα παραπάνω. Όμως, κάθε χρόνο σκέφτομαι πόσο αριστοκρατικός τύπος είναι, που δεν έχει ξεχάσει ποτέ τα γενέθλιά μου», ανέφερε η ηθοποιός αναπολώντας την εμφάνισή του στο σόου της το 2002, όπου κατά την είσοδό του της πρόσφερε ένα μπουκέτο λουλούδια και της έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα.

TOM CRUISE has FUN with ROSIE





Ειδήσεις σήμερα

Βρετανός influencer που «αυτοπροσδιορίζεται ως Κορεάτης» δέχεται απειλές για τη ζωή του - Έχει κάνει 18 πλαστικές

Φόβοι για έξαρση της μετάλλαξης Δέλτα στην Αυστραλία: Αυξάνονται οι μολύνσεις στη Νέα Νότια Ουαλία

Έκαναν βόλτα με σκάφος στη λίμνη όταν ένα γιγάντιο κομμάτι γκρεμού... «έσκασε» στα νερά μπροστά τους - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης