Ο Φοίβος Βουτσάς, ο γιος του αείμνηστου Κώστα Βουτσάκαι τηςΑλίκης Κατσαβού έχει μεγαλώσει και έχει γίνει πλέον ένας μικρός κύριος.
Η μητέρα του δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram όπου οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στο φακό. «Mε τον συνοδό μου», έγραψε η κυρία Κατσαβού στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.
Ο αγαπημένος μας κωμικός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2020 και ο Φοίβος έχει να θυμάται μόνο όμορφες στιγμές από εκείνον.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;