Ο Ατζούν πάει για...«Top Chef», η Μαίρη Μηνά για «Dancing With The Stars» και η Ελένη μας...χορεύει στο ταψί

Ο Ατζούν πάει για...«Top Chef», η Μαίρη Μηνά για «Dancing With The Stars» και η Ελένη μας...χορεύει στο ταψί

Τα ριάλιτι πολλαπλασιάζονται, ο ανταγωνισμός χτυπάει κόκκινο και η Σπυροπούλου αναμένει νεότερα

TV_menegaki
Ο «Αγρότης μόνος ψάχνει» μπαίνει ψυγείο και η κουζίνα ανάβει για να υποδεχτεί τους επίδοξους σεφ του «Top Chef» στον ΣΚΑΪ. Αλλαγή στο παρά πέντε του σχεδιασμού και λογικά σε λίγες ώρες θα βγει και το τρέιλερ στον αέρα προκειμένου να αρχίσουν οι συμμετοχές. Μεγάλη η μάχη της κουτάλας με τον ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν. Δεδομένου μάλιστα πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανέλαβε την παραγωγή, το παιχνίδι αρχίζει να γίνεται πολύ ενδιαφέρον, όπως καταλαβαίνετε. Back to back τα ριάλιτι στον ΣΚΑΪ με τον «Big Brother» να κάνει πυρετώδη κάστινγκ και τους σχολιαστές να παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό…

ajun


Στο «Dancing with the stars» προσεγγίζουν ό,τι κινείται μπας και κλείσει το κάστινγκ. Γι αυτό και έγινε, όπως μαθαίνω πρόταση και στην Μαίρη Μηνά, την γλυκύτατη και ταλαντούχα πρωταγωνίστρια της «Αγγελικής». Αυτό βέβαια μπροστά σε άλλα που μαθαίνω και ακούω είναι λογικό…




Κλείσιμο
Περιζήτητος ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος και από πρωινό μαγκαζίνο και από ριάλιτι δέχτηκε πρόταση για παρουσίαση, για να δεχτεί στην συνέχεια πρόταση για τη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Καλό παιδί ο Θανάσης κακώς έλειπε τόσον καιρό.
Αλλάζει άραγε ώρα ο Νίκος Μουτσινάς; Ισχύει αυτό που ακούγεται για 4 με 6 άραγε; Θα φανεί σύντομα.

Ακουσα ένα πολύ ωραίο που ειπώθηκε από στέλεχος σε ηθοποιό, που θα είναι στο καστ του «Σασμού», που ετοιμάζει ο Alpha. «Αν οι Αγριες Μέλισσες είναι οι Beatles, ο ‘Σασμός’ θα είναι οι Rolling Stones». Καλόοοο.

Παιδιά, προσοχή στις εμπλοκές. Από το πρωί ως το βράδυ. Μπορεί να ανατρέψουν ακόμη και δεδομένα. Εγώ τα είπα και ευθύνη δεν φέρω.

“Η ιστορία αρχίζει με την έκρηξη που έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή στην  κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας.  Μια μητέρα ψάχνει τον γιο της ανάμεσα στα θύματα.  Όταν τον βρει ζωντανό, η οικογενειακή της γαλήνη θα καταστραφεί από την ξαφνική του σύλληψη. Στην περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της, μοναδική  σύμμαχος είναι η εξαφανισμένη της αδελφή, που επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες. Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία μητέρα για να προστατέψει την οικογένεια της; Αυτή θα είναι η νέα δραματική σειρά του MEGA, «Το Αύριο Μας Ανήκει», θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο. 

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη, Σοφία Μανωλάκου,  Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά. Στο ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και στο ρόλο της Αλεξάνδρας, η Κοραλία Καράντη. 

Ενημερωθήκαμε επισήμως πως η Ιωάννα Λίλη έρχεται στο OPEN και αναλαμβάνει, από τη νέα σεζόν, την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής «Η πρόκληση». Σε κάθε εκπομπή μεγάλοι Έλληνες αθλητές, καλούνται να κατακτήσουν ένα διαφορετικό προσωπικό στοίχημα. Πόσο εύκολο είναι για έναν αθλητή με ρεκόρ, μετάλλια, αναγνώριση και πετυχημένη καριέρα στον χώρο του να τα καταφέρει σε ένα άλλο άθλημα; Μπορεί ο αθλητής κλειστού στίβου να διαχειριστεί το σκάφος της κωπηλασίας; Τα δυνατά πόδια ενός ποδοσφαιριστή θα τον βοηθήσουν στις δεξιότητες που χρειάζεται το άθλημα των καταδύσεων; Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος θα είναι εκεί για να βοηθάει και να εμψυχώνει τους αθλητές στις νέες προκλήσεις. Μάλιστα. Καλή επιτυχία σε όλους.



Ετοιμάζεται η Ελένη Μενεγάκη. Βίντεο, φωτογραφίες, τα γνωστά. Εδώ δεν χρειάζονται λόγια. Μόνο εικόνα. Δικό σας.

Μενεγάκη 29/6


ΚΟΥΙΖ
δυνατό. Σε ποια εκπομπή παραιτείται σχεδόν όλη η συντακτική ομάδα; Hellooooo






Ειδήσεις σήμερα:

Πατέρας Κάρολαϊν για πιλότο: Μακάρι να του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα στο μνημόσυνο

Ποιοι απειλούνται περισσότερο από το στέλεχος Δέλτα και πώς προστατεύουν τα εμβόλια

Αγρίνιο: Σήμερα απολογείται ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης