UB40: Σε αναζήτηση νέου τραγουδιστή - Ο Ντάνκαν Κάμπελ εγκαταλείπει το συγκρότημα μετά από κρίση επιληψίας

UB40: Σε αναζήτηση νέου τραγουδιστή - Ο Ντάνκαν Κάμπελ εγκαταλείπει το συγκρότημα μετά από κρίση επιληψίας

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο 63χρονος τραγουδιστής δεν του επιτρέπει να συνεχίσει την μουσική του πορεία

ub40
Ο Ντάνκαν Κάμπελ αποχωρεί από την μουσική σκηνή και το συγκρότημα, που τον ανέδειξε,  τους UB40, μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο διάσημος τραγουδιστής της ρέγκε αποκάλυψε πως πριν λίγο καιρό, έπαθε επιληπτική κρίση, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και ανάρρωνε από το εγκεφαλικό που υπέστη πριν από περίπου 10 μήνες.



Το συγκρότημα ανακοίνωσε την αποχώρηση του τραγουδιστή το πρωί της Δευτέρας με μία επίσημη δήλωση, που έκαναν στον λογαριασμό τους στο Twitter. Συγκεκριμένα, έγραψαν: «Ο τραγουδιστής των UB40 ανακοίνωσε την παραίτησή του από την μουσική μετά την επιληπτική κρίση, που έπαθε στο σπίτι του την προηγούμενη εβδομάδα». Ανέφεραν επίσης, πως ξεκίνησαν ήδη την αναζήτηση ενός νέου μέλους για να τον αντικαταστήσει.

Κλείσιμο


Ο 63χρονος δήλωσε για την παραίτησή του: «Δυστυχώς, λόγω της συνεχούς επιβάρυνσης της υγείας μου, αποφάσισα να παραιτηθώ από το συγκρότημα, προκειμένου να αφοσιωθώ στην αποκατάστασή μου. Νιώθω πολύ ευγνώμων και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου για την υποστήριξή τους αυτή την στιγμή, αλλά και σε όλη την πορεία μου με τους UB40». Τόνισε επίσης πως το συγκρότημα από εδώ και στο εξής θα έχει την απόλυτη στήριξή του και έδωσε τις καλύτερες ευχές του για τον νέο τραγουδιστή που θα τον αντικαταστήσει.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε κατά τα τέλη της δεκαετίας του '80, ενώ αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα της Βρετανικής ρέγκε σκηνής, έχοντας παραπάνω από 50 singles στα Top40.

UB40 - Kingston Town




Ειδήσεις σήμερα:

Tζόνι Σόλινγκερ: Πέθανε ο τραγουδιστής των Skid Row

Survivor: «Ξεσάλωσε» ο Ασημακόπουλος πριν αποχωρήσει... γλυκά από τον Άγιο Δομίνικο

Ερωτική εξομολόγηση του Τρίσταν Τόμσον στην Κλόε Καρντάσιαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης